Соларен уред Isotronic SPACE DOG против кучета, котки, комари и бълхи

40,00 лв. 51,00 лв.

22%

Търговец: Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД

  • Соларен уред Isotronic SPACE DOG против кучета, котки, комари и бълхи

Иновативният соларен мобилен уред действа ефективно против кучета и котки или против комари и бълхи. Уредът излъчва ултразвукови сигнали в диапазон от 7000-25000 Hz. Този специален интервал в тоновете дава възможност за защита на закрити площи от 30 кв.м, а при открити площи защитава територия в радиус от 6 м. Тъй като тези честотни тонове са неприятни за нежеланите животни и насекоми, те напускат територията. Като територии за защита с уреда се явяват градини, ниви, лозя, тавански помещения, открити сгради, лодки и други и други помещения, където пребивават нежеланите животни и насекоми. Качествената и фино настроена електроника на уреда гарантира неговата надеждна работа. Един специален бутон произвежда високо ефективен сигнал за защита от приближаващите се кучета. Интегрираното LED осветление ви помага по-добре да работите с уреда в много от ситуациите.

За разлика от ограничените по място на употреба уреди с кабели, този уред от нов тип може веднага да започне да работи на всички възможни пространства и територии. Просто го поставете там, където желаете и го включете.

Благодарение на иновативната си електроника уредът Isotronic Space Dog консумира минимално количество енергия. Уредът срещу кучета, котки, комари и бълхи излъчва високочестотни тонове на интервали. Тези тонове отблъскват животните и насекомите.

Технически данни

Захранване: 1 х АА Mignon 850 mAh зареждащ се акумулатор (наличен с уреда)

Зареждане: от соларни клетки в продължение на 24 часа

Област на действие: около 30 кв.м за затворени помещения и около 6 м в радиус на открити площи

Честота: 7 kHz (за комари и бълхи) и 25 kHz ( за кучета и котки) +- 10%., максимум 85 dB

Принадлежности: LED интегрирано фенерче, карабинер, връзка

Отблъскваща функция: Ръчно активиране на 25 kHz (против кучета и котки) + звуково налягане 110 dB.

Име Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Телефон 0882******

Още оферти от Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД