Уред Isotronic против белки, златки, невестулки и порове, за автомобил

45,60 лв. 57,00 лв.

20%

Търговец: Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД

  • Уред Isotronic против белки, златки, невестулки и порове, за автомобил

Уред с ултразвук и шоково действие против белки, златки, невестулки и порове за монтиране в автомобили.

Иновативен уред с двустепенна система, която излъчва ултразвук и шоково действие против белки, златки, невестулки, порове и мишки посредством високо напрежение от 400-500 волта.

Защитава надеждно автомобилите от гризачи, като ги прогонва или отблъскава с електрошок. Излъчва ултразвук през интервали от 22 секунди. Наличните 6 платки с високо напрежение се поставят на подходящи места около двигателя на автомобила.

Платките с високо напрежение причиняват болка на гризачите, като удар от ток, но не ги умъртвяват и по този начин ги принуждават да напуснат автомобила.

Монтаж: уредът се монтира и закрепва посредством винтове в пространството около двигателя на автомобила. Кабелът, свързващ уреда с акумулатора, не трябва да влиза в контакт с въртящи се или горещи части на колата.

Внимание: Да се избягва контакт на платките за високо напрежение с масата на автомобила поради опасност от късо съединение и повреждане на уреда.

Внимание: Високо напрежение! Преди обслужване на двигателя изключете устройството от клемата на акумулатора. Изчакайте най-малко 3 минути, за да се разреди кондензаторът.

Име Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Телефон 0882******

Още оферти от Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД