Влачена мазилка Spectra Reibeputz 2 мм 25 кг

83,93 лв. 109,00 лв.

23%

Търговец: HomeMax

  • Марка: Spectra
  • Разфасовка: 25 кг
Spectra Reibeputz е дисперсионна структурна мазилка, “Влачена”
структура, водоразредима, на базата на синтетични смоли.
Добра дифузия на водни пари, с възможност за миене, устойчива на надраскване.
Подходящи основи: Всички здрави, товароспособни, сухи, чисти без наличието на разделящи субстанции, подходящи за нанасяне на дисперсионни бои и декоративни структурни мазилки на базата на синтетични смоли, предварително подготвени според изискваниятa на техническата информация на продукта основи.
Стари нездрави покрития трябва да се отстранят механично.
Нови основи – препоръчваме да се изчака 4 седмици преди основата да се обработва. Продуктът се препоръчва за финишен слой върху топлоизолационни системи.
Преди полагането на декоративната структурна мазилка основата трябва да се грундира с Putzgrund, тониран ако е необходимо в цвета на декоративната мазилка.
Spectra Reibeputz е готова за полагане, може да се разреди с вода до макс. 2% при ръчно полагане или макс. 5% при машинно полагане. Нанася се на равномерен слой с дебелина равна на едрината на фракцията със стоманена маламашка.
Прясно нанесената мазилка се структурира с гладка пластмасова
маламашка.
Не се препоръчва за полагане върху хоризонтални повърхности с невъзможност за оттичане на вода.За постигане на качествен краен ефект, не се препоръчва прекъсване при полагането на продукта.

Покривност: 0.4 м2/кг
Цвят: бял, може да се тонира
Име HomeMax
Фирма Баумакс България ООД