Вендузи от силикон против целулит 4 броя

29,90 лв. 36,90 лв.

19%

Търговец: shop100bg

  • За масаж.
  • Против целулит.

Вендузите омекотят кожата ви и постепенно стопяват мазнините.
Силиконовите вендузи са лесни за използване. Нанася се върху кожата балсам, масажен крем, вазелин или масло и след лек натиск върху вендузата се получава вакуум.
Масажът с тяхното използване ви позволява да стегнете кожата, да премахнете видимия целулит и да стимулирате кръвообращението и лимфата. Поради разширяването на приложенията, материалът на вендузите също се е променил. Традиционното стъкло все повече се заменя с гумено или силиконово. Те са по-добри за масаж и по-лесни за използване.
Систематичната стимулация на тялото намалява целулита, но също така подобрява кръвообращението и лимфната циркулация, като подпомага правилния им поток и намалява отока. Силиконовите вендузи често се използват и от спортисти, и от физически активни хора. Това лечение допълнително намалява мускулното напрежение и помага за тяхната регенерация след интензивни упражнения.
Комплектът се състои от четири вендузи, всяка с различен размер. Това позволява да се стимулират както по-големи, така и по-малки части на тялото. Размерът на вендузите също влияе върху интензивността на масажа, така, че можете да регулирате интензивността на стимулацията според вашите нужди. Те са изработени от траен материал, който е безопасен за кожата. Рационализираната форма и специалните вдлъбнатини ги правят лесни за задържане в ръката и лесни за маневриране. Вендузите са леки и удобни, така, че можете да ги вземете със себе си навсякъде, също за празници или спортни игри. Това е универсално оборудване, използвано както за козметични, така и за здравни цели. Систематичното му използване ви позволява да постигнете не само естетически ефекти, но също така има положителен ефект върху вашето физическо състояние и благосъстояние.
Характеристики:
Цвят розов
Размери:3.0 см, 4.0 см, 5.0 см, 6,5 см
Съдържание: 4 броя

Име shop100bg
Фирма Лунита ООД
ЕИК 203210963
Адрес гр. Стара Загора
Телефон 0894******