ТАБУРЕТКА ВИСОКА РАТАН TOPEXPRESS

5,99 лв. 7,99 лв.

25%

Търговец: Практикер

  • Марка: TOPEXPRESS
  • МАТЕРИАЛ: ПЛАСТМАСА
  • ТИП: ТАБУРЕТКА
Име Практикер
Фирма "ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ" ЕООД