Стикер за стъкло против мухи 2 броя Raid Fly Trap стикер слънце капан за мухи

9,00 лв. 34,00 лв.

74%

Търговец: PromoMix

  • Предпазва до 6 месеца
  • Диаметър на стикера: 9 см
  • Размери на опаковката: 22 х 12 см

Raid Fly Trap е стикер за стъкло който ще ви предпазва в продължение на 6 месеца от мухи и др. летящи насекоми.
Raid Fly Trap е гел срещу мухи с незасъхваща иновативна и вкусна примамка, нанесен върху стикери за прозорци с формата на слънце. Стикера е изключително лесен за използване, дискретен, елегантен, без мирис, с безкомпромисен контрол върху мухите и моментален убиващ ефект. Може да се използва във всички жилищни или работни помещения, и лесно да бъде отстранен, когато пожелаете. Стикера Raid Fly Trap е с двойно предназначение – за моментален контрол или като превантивно средство.
Премахнете защитното фолио и отстранете стикера от мястото му в опаковката, като го държите от лепливата страна, която не е третирана с инсектицид. Залепете стикера от вътрешната страна на стъклото на прозореца на достатъчна височина, така че да не е достъпен за деца и домашни любимци на височина около 2 м. След това отстранете защитното фолио и от страната на инсектицида.
Внос от Германия!

  • Предпазва до 6 месеца
  • Диаметър на стикера: 9 см
  • Размери на опаковката: 22 х 12 см

Линк:
https://www.amazon.fr/gp/product/B08T5Z71QZ

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма и е за сметка на купувача. Изпращаме с опция преглед и тест преди да платите! Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице за по-голяма сигурност и безопасност на клиентите!

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix