SONOFF MINIR2 WiFi DIY Двупосочен Интелигентен Превключвател

18,91 лв. 21,76 лв.

13%

Търговец: SonoffBulgaria

  • – Двупосочно управление– Open Device REST API: Свържете и управлявайте MINIR2 с вашата съществуваща система за домашна автоматизация като Home Assistant чрез LAN.
  • – MINI2 има всички най-основни функции, като дистанционно управление чрез приложението eWelink, LAN управление, времеви график, споделяне на контрол и т.н.
  • – Интелигентни сцени– Гласов контрол чрез Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings и Alice

MINIR2 е преработен, за да издигне безопасността и производителността до оптимално ниво. Старата версия на MINI има външна антена със силно електричество, но антената на MINIR2 е скрита изцяло в интериора, което Ви гарантира спокойствие. Освен това интерфейсът S1 и S2 са оцветени в сиво, което се отличава от другите входни и изходни интерфейси, за да Ви напомня допълнително да не свързвате силен ток към двата интерфейса. Тестването за пренапрежение на 2KV отговаря на стандарта за изпитване на пренапрежение от 1KV, изискван от CE сертификата, и е преминало сертификацията на ANATEL, така че MINIR2 Ви дава достатъчно безопасност. Малкият и компактен интелигентен превключвател се използва за различни видове превключвателни кутии, дори и най-малката превключваща кутия по стандарт на ЕС. Удобно за автоматизиране на Вашите домашни уреди в приложението eWeLink с Вашия смартфон или Вашата гласова команда. Поддържа 3 режима на задействане, които импулсен режим (работи с бутонни превключватели), краен режим (работи с SPDT превключватели) и следващ режим (работи с превключватели с маркировка „ON“ и „OFF“). Той поддържа режима „Направи си сам“ (предназначен за разработчици), който позволява на потребителите да интегрират MINIR2 в световна система за интелигентен домашен контрол с отворен код на трета страна, за да постигнат LAN контрол без облачна услуга, като Home Assistant, openHAB, ioBroker и др.

Име SonoffBulgaria
Фирма Инт Уорлд ЕООД
ЕИК 205300701
Телефон 0892******