Силиконови стелки с осем магнита

7,40 лв. 11,90 лв.

38%

Търговец: shop100bg

  • Магнитни стелки: за подобряване на кръвообращението, обмяната на веществата, подобряване на циркулацията на кръвта, отоците изчезват.

Стелките се препоръчват при много заболявания. Положителните резултати се дължат на въздействието на магнитното поле на активните точки на стъпалото. Чрез тях се въздейства на цялото тяло. Постига се двоен масаж - магнитен и физиологичен. Действат стабилизиращо на кръвното налягане, понижават умората на краката, въздействат положително на имунната система, подобряват паметта и нормализират храносмилането.

Стелките са с универсален размер за обувки от номер 39 до номер 43 - изрязвате по контура необходимият Ви размер. Сложете в обувките си и се насладете изцяло на новото усещане на краката.

В допълнение, стелките са с 8 тонизиращи магнита, поставени на специални места, за да въздействат на определени точки от ходилото. Магнитните полета са безопасни, няма известни противопоказания.

Благодарение на практичните отвори за вентилация, се постига дишащо стъпало. Избягва се неприятната миризма.

  • Изработени са от силикон
  • Възможен размер :(39-43)
  • Просто изрязвате вашия размер по очертаният пунктур

Внимание!
Да не се използват от хора с пейсмейкър и слухов апарат. Хора с имплантанти да се консултират задължително с лекар. Да не се използват при бременност. Не носете върху открити рани. Не поставяйте стелките по-близо от 20см. от електрически устройства, компютри, телевизори, видео устройства и видеокасети и музикални касети. Избягвайте директен контакт с кредитни или други карти, които използват магнитни ленти. Картите могат да станат неизползваеми.
Иновативен продукт с високо качество!

Име shop100bg
Фирма Лунита ООД
ЕИК 203210963
Адрес гр. Стара Загора
Телефон 0894******