Резервна глава за електрическа четка Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defence BrushSync, HX9042/17, бяла ( 2бр./oп.)

46,90 лв. 53,00 лв.

12%

Търговец: oralhealth

  • Резервна глава за електрическа четка Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defence BrushSync, HX9042/17, бяла (2бр./oп.)

- Гъвкава конструкция, която премахва до 10 пъти повече плака от труднодостъпните зони за едно наистина дълбоко почистване по линията на венците и между зъбите.

- Адаптивна технология на почистване. Меките гумени страни се огъват, за да позволят на средството за защита срещу плаката Premium да се адаптира спрямо формата на вашите зъби и венци, поглъщайки излишния натиск при почистване и подобрявайки звуковата мощност на почистване.

- До 4 пъти по-голям повърхностен контакт в сравнение с обикновената четка на глава за дълбоко почистване в труднодостъпни зони- косъмчетата се адаптират спрямо формата на зъбите и венците ви.

- BrushSync™. Главата на четката Philips Sonicare C3 се синхронизира с дръжката на вашата четка за зъби Philips Sonicare с активирана функция BrushSync™, избирайки оптимален режим на почистване и ниво на интензивност за изключително почистване.

- BrushSync™ проследява колко често и колко силно почиствате и ще ви уведоми, когато е време за смяна на главата.- - - - -Подобрената звукова технология на Philips Sonicare завихря вода между зъбите, а движенията на четката отстранява плаката за изключително ежедневно почистване.

  • - Съвместимост - Съчетава се перфектно с всяка дръжка на четка за зъби Philips Sonicare, с изключение на Philips One и Essence.-
Име oralhealth
Фирма ДМ МЕДИКЪЛ ЕООД
ЕИК 202238454
Телефон 0876******

Още оферти от oralhealth