Промо пакет 6 бр. Порцеланова чаша 250 мл. с чинийка VAN WELL RONDA

21,12 лв. 26,40 лв.

20%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 783171

Елегантна и функционална порцелановата чаша за чай и кафе 250 мл. RONDA е отличен избор за всяко домакинство. Изработена от висококачествен бял порцелан.

Приятно усещане, както като тегло, така и като материали. Перфектен размер, форма, голяма дръжка, страхотно е и за приготвяне от кафе машина.

Можете да рисувате с трайни бои върху тях, за да получите своя собствена чаша.

Характеристики:

Висококачествен порцелан: Изработена от фин порцелан, чашата на RONDA гарантира дълготрайност и стабилност. Този материал е известен със своето високо качество и издръжливост, което прави чашата идеална както за ежедневна употреба, така и за специални поводи
Вечното бяло: Класическият бял цвят на чащата на RONDA излъчва елегантност и безвремие.
Подходящ за микровълнова фурна за комфорт: Подходящият за микровълнова фурна порцелан на сервиз RONDA повишава функционалността в ежедневието. Това означава, че напитките могат да се затоплят бързо без допълнителни съдове, което спестява време и повишава комфорта
Модерен дизайн за всеки повод: Този дизайн прави чашата за чай и кафе идеална, както за ежедневни, така и за празнични поводи.
Съдържание:
6 бр. Чаши за кафе, с вместимост 250 мл., идеални за еспресо с чинийки Ø14,3 см., които осигуряват елегантна основа за чашите за кафе.

Произведено в Германия

Van Well e марка с десетилетия опит в производството на висококачествени порцеланови съдове. Известен с вечен дизайн, немска изработка и устойчивост. От празничен порцелан до ежедневни керамични съдове, Van Well предлага качество и елегантност.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти