Професионална избелваща паста за зъби Ultradent Opalescence Original Cool Mint, 133 гр

23,70 лв. 30,00 лв.

21%

Търговец: oralhealth

  • Професионална избелваща паста за зъби Ultradent Opalescence Original Cool Mint, 133 гр

Избелваща паста за зъби от лидерите в професионалното избелване на зъби.

-Избелва зъбите до два нюанса за един месец.

-Подсладен с ксилитол.Избелващата паста за зъби Opalescence е подсладена с ксилитол, което може да намали риска от кариес

-Ефективно освобождаване и усвояване на флуорид.Избелващата паста за зъби Opalescence е формулирана да освобождава флуорид бързо и ефективно, за да позволи максимално усвояване на флуорид. Това помага за укрепване на емайла и предотвратяване на кариес.

-Ниска абразивност.Нежна, но мощна, Opalescence Whitening Toothpaste е доказано, че премахва повърхностните петна, за да изсветли зъбите до два нюанса само за един месец с по-малко абразивност от другите водещи избелващи пасти за зъби.

-Избелващата паста за зъби Opalescence е лесен и ефективен начин за поддържане на блестяща бяла усмивка. Тази професионална избелваща паста за зъби не само премахва повърхностните петна, но и помага за укрепване на зъбите с уникалната си формула. Той е безопасен за ежедневна употреба, осигурява защита на емайла и помага за предотвратяване на кариес, ефективно премахва повърхностните петна и има превъзходно освобождаване и усвояване на флуорид. Тази паста за зъби е чудесен начин вашите пациенти да запазят резултатите си след избелващо лечение.

Избелващата паста за зъби Opalescence за облекчаване на чувствителността има същия избелващ ефект и освежаващ вкус като оригинала.
-Високо усвояване на флуорид от емайла
-Максимална защита на емайла, дентина и възстановяването
-Предлага се с вкус Cool Mint
-Веган – без животински продукти
-Сертифициран без глутен

Име oralhealth
Фирма ДМ МЕДИКЪЛ ЕООД
ЕИК 202238454
Телефон 0876******

Още оферти от oralhealth