Препарат за реновиране на светли дървени мебели Poliboy, 500 мл

7,59 лв. 15,39 лв.

51%

Търговец: Tophomebrands

  • Реноваторът за мебели на POLIBOY служи за почистване, грижа и възстановяване за светли мебелни повърхности.

Прекрасен освежител за износени мебели

♦ Допълнително силно почистване
♦ Елиминира петна и драскотини
♦ Премахва сивото потъмняване и отлагания
♦ В два цвята за всички мебели
♦ Предлага се също и в опаковка от 100 мл

Препаратите за освежаване и реновиране на мебели POLIBOY са предназначени предимно за захабени мебелни повърхности. Използват се за почистване и грижа за повредени мебелни повърхности. Продуктите почистват изключително силно, освежават много добре и елиминират следи от течности и петна от алкохол, правят малки драскотините и ги карат да изчезнат напълно.

За светли мебели се използва POLIBOY светъл реноватор, за тъмни мебели POLIBOY тъмен реноватор. Препаратите за реновиране на стари мебели съдържат подхранващи масла, интензивно почистващи органични разтворители, багрила за освежаване цвета на дървото и скъпи парфюмни масла. Този състав има почистващ, подхранващ ефект и придава на мебелите нов облик.

Препаратите за освежаване на мебели съдържат високо концентрирани скъпи бели масла, на които се основава качеството на този продукт. Употребата им е без риск за здравето, тъй като са включени само тествани и подбрани активни съставки. Препаратите POLIBOY fixneu също са подходящи за почистване и грижа на шисти, тъй като продуктите не съдържат емулгатори и повърхностно активни вещества. Тази комбинация масло / разтворител почиства добре шисти и придава приятен дълбок блясък.

Име Tophomebrands
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Адрес гр. Варна, ул. Перла 26, Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А5
Телефон 0882******