Препарат за почистване на системи за мляко HEITMANN, 250 мл

6,29 лв. 10,09 лв.

38%

Търговец: Tophomebrands

  • За хигиенично почистване на уреди работещи с прясно мляко. Отстранява мощно и сигурно остатъци и миризми от мляко. Особено подходящ за кафе машини с интегрирана система за мляко и външно разпенване на мляко.

Кремообразната млечна пяна е мечта!
Основното почистване на кафемашини със системи за мляко с този препарат е изключително лесно. Подходящ е за почистване на интегрирани системи за мляко в напълно автоматични машини и за машини с външно разпенване на мляко. Колкото по-кремообразно и въздушно е горещото мляко в кафето, толкова устойчиви са и млечните остатъци в млечната система. Неприятните миризми и белезникавото покритие са непосредствените и видими последици. Просто се погрижете отново за безопасната хранителна хигиена. Почистващият препарат е специално разработен за млечни системи и премахва млечните мазнини, наслагвания и остатъци. При редовна употреба машините работят по-енергийно ефективно и по-дълго. Съставките на почистващия препарат за млечната система са биоразградими.

Препаратът е достатъчен за пет употреби. Разтваря остатъците от мляко, без да оставя остатъци. Премахва неприятните миризми. Осигурява благоприятна хигиена. Биоразградим.

Употреба: За кафемашини с интегрирана система за мляко: Поставете 50 мл от почистващия препарат в контейнера за мляко и добавете 500 мл вода. Започнете процеса на почистване, както е описано в инструкциите за експлоазтация на машината. След това изплакнете добре машината с чиста вода в съответствие с инструкциите. Накиснете също всички части, имащи контакт с мляко в почистващ разтвор и изплакнете добре с чиста вода. За кафемашини с външно разпенване на мляко: Поставете 50 мл от препарата в частта за разпенване на мляко и го напълнете с вода. Оставете да действа 15 минути. След това изплакнете добре разпенвателя за мляко с вода.

Име Tophomebrands
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Адрес гр. Варна, ул. Перла 26, Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А5
Телефон 0882******