Препарат за почистване на изкуствена кожа Poliboy, 375 мл

6,26 лв. 6,96 лв.

10%

Търговец: Tophomebrands

  • POLIBOY спрей за изкуствена кожа е специален почистващ препарат за изкуствена кожа и смес от материали във всички цветове.

Почиства всички видове изкуствена кожа

♦ За изкуствена кожа и смес от материали във всички цветове
♦ Подходящ за мебели, чанти и обувки
♦ Безвреден спрямо кожата
♦ Без разтворители
♦ Бързо и лесно почистване, благодарение на спрей-бутилката

POLIBOY почистващият препарат за кожа е специално почистващо средство за изкуствена кожа във всички цветове. Продуктът старателно почиства и освежава кожените изделия. Дори упоритата мръсотия може да се отстрани, без да се повреди повърхността. Почистващият препарат за кожа на POLIBOY е приложим както в домакинството, така и в спорта и свободното време. Облекло и мебели, както и замърсени обувки и чанти, изработени от имитация на кожа, могат бързо и лесно да се освободят от мръсотията.

Спрей бутилката позволява бързо почистване. Просто нанесете продукта върху замърсената зона и разтрийте с влажна гъба или кърпа - това е всичко! След изсушаване получавате чиста, добре поддържана повърхност. Това се постига чрез специални почистващи компоненти, които са нежни за повърхността и са допълнително тествани за употреба върху изкуствена кожа. Добрите дерматологични свойства на съставките и липсата на разтворители и резорбтивни за кожата вещества водят до мек, щадящ кожата продукт, дори при честа употреба.

Всички ПАВ се основават на възобновяеми ресурси, напълно биоразградими са и извънредно отговарят на изискванията на Регламента за детергентите. Бутилката се състои от лесно рециклируема и екологично безвредна PET пластмаса.

Име Tophomebrands
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Адрес гр. Варна, ул. Перла 26, Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А5
Телефон 0882******