Препарат за почистване на дърво Poliboy, 500 мл

5,27 лв. 5,85 лв.

10%

Търговец: Tophomebrands

  • Концентрат на растителна основа за цялостно и бързо почистване на всички миещи се дървени повърхности, ратан и мебели във всички цветове.

Концентрат на растителна основа за цялостно и бързо почистване на всички миещи се дървени повърхности, ратан и мебели във всички цветове. Почистващият препарат на POLIBOY за дърво е също подходящ за всички намаслени подове от дърво, като паркет и дъски.

♦ Два пъти по-ефективен в почистването на дървени мебели и под
♦ Използва естествената почистваща сила на портокала, като същевременно подхранва дървените повърхности с масло от жожоба
♦ За всички дървесини във всички цветове, като мебели, врати, подове, стълби
♦ Лесно дозиране

Високата концентрация на активни съставки позволява икономична употреба и по този начин защитава околната среда и нейните ресурси.

При регулярно почистване е достатъчна доза от 30 мл на 5 л, за да се постигне безупречна чистота. Това прави почистващият препарат за дърво на POLIBOY два пъти по-концентриран от аналогичните препарати за почистване на дърво.

С рН-неутралната формула без сапун, която позволява нежно почистване, без нарушаване на повърхността. Естественото масло от жожоба предпазва дървесината от изсушаване и запазва първоначалната й еластичност. Отличните свойства на портокаловите активни съставки, разтварящи мазнините и намаляващи миризмите, гарантират повече свежест и хигиена. За тежко замърсяване, например при градинските мебели, препаратът за почистване на дърво може да се нанася по-концентрирано, за да почисти дори упорити петна, като птичи изпражнения и др.

Екологичната и здравословна формула се основава на леки повърхностноактивни вещества и естествени компоненти за почистване. Почистващият препарат за дърво POLIBOY не съдържа разтворители и резорбционни за кожата вещества.

Име Tophomebrands
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Адрес гр. Варна, ул. Перла 26, Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А5
Телефон 0882******