Портативен компресор на 12 V Luft-Kompressor Telle

59,00 лв. 153,00 лв.

61%

Търговец: PromoMarket

  • немски компресор Luft-Kompressor Telle Welt разполага с 12 V адаптер с дължина на кабела 4 метра и максимално работно налягане от 7 bar.
  • това

Преносимият немски компресор Luft-Kompressor Telle Welt разполага с 12 V адаптер с дължина на кабела 4 метра и максимално работно налягане от 7 bar.
Но това не е всичко Luft-Kompressor Telle Welt разполага с дигитален дисплей, който показва избраното от Вас максималното налягане. След достигането на желаното максимално налягане компресора Luft-Kompressor Telle Welt автоматично спира работа.
Компресора от Telle Welt е изключително лесен за употреба, разполага с превключвател (спусък) за включване и изключване, както и превключвател за постоянна работа. Произведен е от висококачествена удaроустойчива пластмаса с компактен дизайн и форма.
Моделът разполага с вграден LED фенер, който осветява директно в зоната на работа и ви улеснява, когато е нужно да напомпате гумите през нощта. В комплекта има включена чантичка за съхранение и два накрайника за помпане на различни надуваеми артикули.
Мобилният компресор Luft-Kompressor Telle Welt ще бъде ваш незаменим помощник в помпането на гуми, топки, надуваеми дюшеци, лодки или лесно почистване на труднодостъпни места, чрез силата на въздуха.
Внос от Германия!

- Компактна и ергономична форма
- Корпус: висококачествена удaроустойчива пластмаса
- Дигитален дисплей
- Настройка на желаното максимално налягане
- Работно налягане: 7 бара
- Вграден LED фенер
- Превключвател (спусък) за включване / изключване
- Превключвател за постоянна работа
- Накрайници за различни надуваеми артикули
- Отделения за съхранение на накрайниците
- Чантичка за съхранение на компресора
- Захранващ адаптер: 12 V
- Дължина на кабела: 4 метра
- Размери на опаковката: 25 / 22 / 8 см
- Тегло с опаковката: 1.2 кг
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******