Подвижен уред за Sous Vide Garer ProfiCook PC-SV 1

139,00 лв. 299,00 лв.

54%

Търговец: PromoMarket

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При тоз

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик и се приготвя на ниска температура за дълго време. Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас като се цели да се постигне наситен аромат, сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите. Температурата е ниска и е изключено завиране, а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.
Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин. Именно този процес прави месото по-крехко от всякога. Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също с обработката на ниска температура и във вакуум. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене. Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си. Същото важи и за плодовете.
Уредът за готвене във вакуум Sous vide Garer на марката ProfiCook е удобен начин да постигнете професионални кулинарни гурме резултати в удобството на вашата кухня. Той не заема никакво място и е проектиран за работа във вашите собствени съдове за готвене, изработен е от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана. Мощна помпа позволява циркулацията на водата да е от 7 до 8 литра на минута и по този начин водата достига желаната от вас температура. При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна, затова уреда ProfiCook разполага с голям цифров LCD екран. На него може да видите избраната от вас температурата от 0°С до 90°С през 0.5°С и времето за готвене до 99 часа.
При готвене с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Готвенето с вакуум при ниска температурa е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона 50-68 градуса. Подвиженият уред за Sous Vide Garer ProfiCook PC-SV 1126 перфектно се комбинира с вакуумиращата машина Proficook PC-VK 1015, информация за пакетна цена от двата уреда може да намерите в края на описанието.
Внос от Германия!

- Подвижен уред за су вид (Sous-Vide) готвене
- Материал: неръждаема стомана и пластмаса
- Циркулация на водата 7-8 л/мин
- LCD дисплей
- Функция размразяване
- Функция поддържане на топло
- Функция за кисело мляко
- Контрол на температурата: 0°С до 99°С през 0.5°С
- Контрол на времето: часове/минути до 99 час
- Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене
- Показание на дисплея за оставащо време на готвене
- Фиксатор за закрепяне към съда за готвене
- Може да се използва в съдове за готвене с дълбочина над 15 см
- Автоматично изключване при недостатачно водно съдържание
- Елегантен дизайн и компактни размери
- Удобен за съхранение
- Лесен за употреба и почистване
- Размери на опаковката: 45 / 11 / 14 см
- Тегло с опаковката: 1.4 кг
- Мощност: 800 W

*Комплект от вакуум машина Proficook PC-VK 1015 и подвижен уред за Sous Vide Garer ProfiCook PS-SV 1126 на цена от 240.оо лева!

Видео Ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=dKzz0pJq-5g

Линк:
https://www.proficook.de/products/de/Elektro-Kleingeraete/Vakuumierer-Sous-Vide/PC-SV-1126-Sous-Vide-Garer.html
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******