Парочистачка Severin ST 7181 моп подочистачка 1550

99,00 лв. 144,00 лв.

31%

Търговец: PromoMarket

Парочистачка Severin ST 7181 е вече тук, за да Ви помогне да изчистите Вашият дом. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса, а приятният д

Парочистачка Severin ST 7181 е вече тук, за да Ви помогне да изчистите Вашият дом. Корпуса е изработен от висококачествена пластмаса, а приятният дизайн Ви запленява от пръв поглед.
Уреда разполага с мощност от 1550 W и Ви позволява да почистите, така че да премахнете до 99,9 % от бактериите във Вашият дом, а по този начин ще защитите Вас и и семейството си. Парочистачката Severin ST 7181 има вграден бутон в дръжката, чрез който бързо ще пускате и спирате парат. Капацитета на водният резервоар е 220 милилитра, но това не е проблем, защото може да допълвате вода по всяко време, без да се налага дори да изключвате мопа.
Почиствате и дезинфекцирате цялата къща само с вода. Само с няколко движения почиствате всички подове у дома, а с проставката за килими може да почистите, дори мокети, черги и други. Подовете повърхности са хигиенизирани и освежени само със силата на парата. Парочистачката отделя гореща пара през голямата почистваща глава, затова Вие почиствате повече повърхност за по-малко време. Високата температура на парата убива бактериите, акари и други алергени. Идеалена за хора страдащи от алергии.
Сега лесно може да почистите и след Вашият домашен любимец/ци. След почистване просто разглобете дръжката и можете да поставите уреда навсякъде без да заема много място.
Забравете за скъпите и вредни почистващи препарати. Използвайте силата на парата на парочистачката Severin ST 7181 за да почистите бързо и лесно.
Внос от Германия!

- Унищожава до 99,9 % от бактериите след почистване
- Корпус от висококачествена пластмаса
- Готов за употреба след 30 секунди
- Капацитет на резервоара: 200 мл
- Допълване на резервоара за вода повторно по време на работа
- Високотемпературна суха пара почистваща чувствителните подови настилки
- Приставка за килими, мокети и други меки подови настилки
- Почистващи парцали: 2 бр
- Вграден бутон в дръжката
- Индикационни лампи
- Защита от прегряване
- Дължина на кабела: 5 метра
- Размери на опаковката: 54 / 12 / 29 см
- Тегло с опаковката: 3 кг
- Мощност: 1550 W

Линк:
https://www.amazon.de/Severin-ST-7181-Dampfreiniger-schneewei%C3%9F/dp/B00NMCY838
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******