ПАКЕТ 10 бр. Пистолет с водни и гумени патрони М19-272 за 31,20 лв. - 3,12 лв./бр.

31,20 лв. 39,00 лв.

20%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 870463

ПАКЕТ 10 бр. Пистолет с водни и гумени патрони М19-272 за 31,20 лв. - 3,12 лв./бр.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти