Оверлог шевна машина Tec Star MD 14302 четири коне

179,00 лв. 299,00 лв.

40%

Търговец: PromoMarket

  • конечна оверлог шевна машина Tec Star MD 14302 е пригодена за домашна работа, както и за използване от професионален шивач.
  • е 4 коне

Четири конечна оверлог шевна машина Tec Star MD 14302 е пригодена за домашна работа, както и за използване от професионален шивач.
Машината е 4 конечна (може да работи с 4 броя конци), което Ви дава предимство да комбинирате различен цвят конец за едно шиене.
С помощта на телескопичната поставка, която Ви позволява да опъвате всеки един конец индивидуално до желаната от Вас степен, лесно ще постигнете по-голяма прецизност и по-добри резултати на изпълнение.
Управлението на машината се изпълнява посредством включеното в комплекта стъпало, което допринася за точната и плавна работа, а също така Ви помага да контролирате скоростта на шиене. Дължината не шева може да се регулира от 1 до 5 милиметра.
Шевната машина е снабдена с вградена 15 ватова крушка, която Ви осигурява по-добра видимост при работа. Също така разполагате и с 2 игли, които бързо и точно ще Ви помогнат за създаването на точни шевове.
Цветово кодираните въртящи се регулировки в горната част на машината, ще Ви бъдат от полза когато желаете да регулирате дължината, ширината и опъна на конците.
С тази модерна оверлог шевна машина ще можете да шиете всеки вид материя- трико, изкуствени материи, дънки, сатен, коприна, шифон, вълна, лен, памук.
Разполагате с функционални крачета за регулиране на шева, а така също и за изработката на подгъви. Може да регулирате също така и диференциалният транспорт на машината за по професионално управление при работа.
Диференциалният транспорт е регулировка, която дава възможност за разтегляне и за събиране на материята, което позволява професионална изработката на пико и набори, лесно зачистване на плетива, трико, ликра, капризни материи, без те да бъдат разтегляни, а така също и за изработка на различни ефекти върху дрехите.
Сега лесно с една операция на действие ще шиете, режете и почиствате малките нежелани нишки. Острието за рязане лесно може да се регулира на необходимата Ви ширина. Отпадъците лесно могат да бъдат събрани в пригодената за това масичка.
Уреда е снабден с вградена дръжка за по лесен пренос.
Оверлог шевната машина дава избор на различни видове оверложни тигели: 3- и 4-конечни тигели, еластични тигели, нееластични тигели, изработка на пико, на набори (с или без ластик).
Благодарение на богатите възможности на TecStar MD 14302 можете да разгърнете фантазията си за изработка на уникални модели по ваш вкус и желание.
Внос от Германия!

- Удобна за употреба в домакинството, малки шивашки ателиета и професионални шивачи
- Лесно зашиване, рязане и почистване на нежеланите нишки с една операция
- Телескопична приставка за по добро опъване на конците
- Регулируем диференциален транспорт за разтягане и свиване на материята
- Цветово кодираните въртящи се регулировки за регулиране дължината, ширината и опъна на конците
- Вградена 15 W крушка за по-добра видимост при работа
- Регулируеми крачета за нормално шиене и подгъви
- Режещо острие с лесна за регулиране ширина на рязане
- Дължина на шева (тигела, бода): от 1 до 5 милиметра
- Електрическо стъпало за регулиране на скоростта на шиене
- Вградена дръжка за лесен пренос на уреда
- Масичка за отпадъци
- Размери: 32 х 28 х 32 см
- Тегло: 9 кг
- Мощност: 90 W

*Продукт без оригинална опаковка

Видео Ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=bnwEntXzsK4#t=277
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******