На едро, тиксо прозрачно 48/60, изгодно 174895

1,10 лв.

Търговец: Kristaltoys

  • На едро, тиксо прозрачно 48/60, изгодно

На едро, тиксо прозрачно 48/60, изгодно 174895


За 36 броя цена 1.10 лв. за 1 брой.
За 24 броя цена 1.30 лв. за 1 брой.
За 12 броя цена 1,50 за 1 брой.
За 1 брой цена 1.89 лв.

Име Kristaltoys
Фирма Кристал ООД
ЕИК 126006844
Телефон 0888******