Сходни продукти

Търсеният продукт е изчерпан! Може да харесате сходни продукти...

Мушкато Калиопе 12 см

5,99 лв. 8,99 лв.

33%

Търговец: HomeMax

размер: ф12см
Calliopeпредставлява нова селекция пеларгониум, който е кръстоска между мушкато исакъзче и съчетава в едно силните им страни. Има изключително големи, кадифени,кичести цветове – като мушкатата, но в същото време е с плътни зелени листа илеко каскаден характер – като сакъзчетата. Растенията Calliope са изключителноустойчиви на горещите летни температури и на засушаване. Може да бъде поставенона място напълно изложено на слънце, така и на частична сянка.
Calliope емощно и бързо развиващо се растение и лесно ще изпълни обема на вашите висящисаксии или сандъчета, но също е чудесен избор и за директно засаждане вградината. Може да бъде групирано в цветна леха с други растения или вмиксирани контейнери. Във всеки един от случаите ще ви радва с обилен цъфтеж отранна пролет, който продължава през летните жеги чак до първата силна есеннаслана.
За да добавите впечатляващ цветен акцент на балконаили в градината с растения от серията Calliope, те имат нужда от редовно торенеи поливка едва след като почвата е леко засушена. Calliope се предлага в двацвята – класическото кадифено червено и розово с червено.
Име HomeMax
Фирма Баумакс България ООД

Още оферти от HomeMax