Матиращ реноватор за лакирани и запечатани подове от паркет, дъски и корк Poliboy,500 МЛ.

7,92 лв. 15,84 лв.

50%

Търговец: Tophomebrands

  • Възстановяващ препарат Poliboy за увреден паркет с копринено матов ефект

Реноваторът на ламинат POLIBOY е нов продукт за всички ламинирани подове. Продуктът използва концепцията „Направи си сам“ и предлага ново решение за освежаване на повредени ламинирани настилки: незабавно уплътняване и нов гланц лесен и удобен за всички!

Ламинираните подове, въпреки твърдата си и нечувствителна повърхност, могат да покажат следи от употреба след известно време. Повърхността става износена и помътнява, малките драскотини стават видими и рискът от подуване се увеличава. Реставраторът на ламинат POLIBOY освежава повреден ламинат и осигурява нов дълготраен блясък и защита. Издръжливостта на нанесения защитен слой е 6 месеца или повече, в зависимост от употребата и условията на настилката.

Реноваторът за ламинат POLIBOY бързо носи убедителен резултат. Нанесете на ивици върху добре почистена настилка, разпределете с моп равномерно и оставете да изсъхне. Формулата със специални полимери и твърди восъци образува тънък защитен филм при изсушаване, който не само носи нов блясък, но и покрива малки недостатъци и драскотини. Освен това подът отново е защитен от влага и износване.

Тъй като реновиторът за ламинат POLIBOY не съдържа разтворители, а само висококачествени суровини, той може безопасно да се използва в детски стаи и спални.
Една бутилка (500 мл) е достатъчна за до 25m² в зависимост от повърхността.

Име Tophomebrands
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Адрес гр. Варна, ул. Перла 26, Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А5
Телефон 0882******