Машина за сладолед ProfiCook PC-ICM 1140 1800 мл 1

54,00 лв. 89,00 лв.

39%

Търговец: PromoMarket

Забравете за досадното ходене до магазина, в горещите летни дни, всеки път когато отворите камерата или фризера, а вътре няма от любимият Ви

Забравете за досадното ходене до магазина, в горещите летни дни, всеки път когато отворите камерата или фризера, а вътре няма от любимият Ви сладолед.
професионалната машина за сладолед ProfiCook PC-ICM 1140 ще Ви помогне да приготвите от любимият си сладолед, замразено кисело мляко или сорбет в домашни условия.
Уреда е снабден с мотор с мощност от 12 W, което го прави изключително енергоефективен. Съдът за приготвяне на сладолед е с капацитет от 1800 милилитра, а удобният капак на уреда е снабден с отвор през който лесно може да изсипвате необходимите Ви съставки. Корпуса на уреда е изработен от неръждаема стомана.
Машината за сладолед на Profi Cook разполага с LED дисплей и сензорен контролен панел, благодарение на които вече няма да е нужно да следите процеса по приготвяне на сладолед. Вече може да настроите нужното време за приготвяне на желаният от вас десерт и уреда автоматично ще се изключи след изтичане на зададеният интервал от време.
След като сте приготвили Вашият сладолед, лесно може да извадите подвижният съд и да сервирате готовият продукт в удобни за Вас фунийки, чашки или купички, а след това лесно да почистите съда. Миксерът на машината за сладолед е малък и удобен за монтиране и употреба.
Не губете време, а просто вземете необходимите съставки за приготвяне, изсипете ги в машината за сладолед, задайте желаното време и след броени минути ще се наслаждавате на любимото си ястие.
Ванилов, ягодов, шоколадов или с карамелен вкус, всички тези видове сладолед ще ви накарат да се разтопите от удоволствие щом ги вкусите.
Разхладете горещите летни дни с домашно приготвен сладолед с помощта на Proficook PC-ICM 1140.
Внос от Германия!

- Корпус от неръждаема стомана
- LED дисплей
- Електронен сензорен контролен панел
- Цифров таймер с автоматично изключване
- Настройка на времето: от 5 до 45 минути
- Време за приготвяне: от 20 до 45 минути
- Подвижен съд за приготвяне на сладолед, лесен за употреба и почистване
- Капак, снабден с отвор за по-лесно прибавяне на необходимите продукти
- Капацитет на работният съд: 1800 мл
- Елемент за разбъркване с мощен, тих мотор
- Гумирани крачета
- Диаметър на работният съд: 19.2 см Ø
- Размери: 21.6 / 19.3 / 23 см
- Тегло: 2 кг
- Мощност: 12 W

Видео Ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=zS0JUO9K5Ho

Линк:
https://www.proficook.de/products/en/Small-electrical-appliances/Party-desserts-co/PC-ICM-1140-Ice-cream-maker.html
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******