Магнитна гривна Тайгър

15,90 лв. 17,90 лв.

11%

Търговец: shop100bg

  • Полезна за цялото тяло.

Дължина - 20,00 cm /неразтегната/, 27,00 см / разтегната /.
Дължината на гривната се регулира чрез разтягане.
500 GAUSS
6 магнита

Има благоприятни ефекти в следните случаи: депресия, предменструален синдром, дископатия, синузит, болки в ставите, ревматизъм, регулиране на кръвното налягане, болки в гърба, главоболие, безсъние, умора, стрес, липса на енергия.
Дава ви енергия, жизненост, добро настроение, помага ви да се възстановите след трудни моменти.
След като започнете да носите това бижу, ще забележите промени в здравето си след няколко седмици.
Според специалистите нашето здраве е тясно свързано с магнитната енергия, като методите на лечение са многобройни. Например много хора търсят помощта на тези гривни и различни бижута на основата на магнит. Специалистите препоръчват да се носят от вътрешната страна на китката, възможно най-близо до вените и артериите.
Гривната действа по различен начин:
при някои хора има подобрение на здравето след няколко дни. Други, от друга страна, се радват на тези положителни ефекти след две до три седмици непрекъснато носене. Магнитната гривна може да се носи без почивки, поради факта, че съдържа елементи с терапевтичен ефект в малки количества.
Това бижу има благотворен ефект поради влиянието си върху кръвообращението в китките.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
Терапията с магнитно поле НЕ може да се използва от пациенти с пейсмейкър или други електронни устройства за стимулиране на важни функции на тялото.
Епилептиците трябва да се консултират със своя лекар.
Внимание:
Информацията за допълнителни терапии, билки или природни средства, които могат да помогнат на пациента, не изключва или замества медицинските лечения, но ги допълва. Информацията тук не предоставя медицински съвети, подобни на тези, които можете да получите от лекари, които извършват консултацията и които влизат в контакт с реалността на вашите случаи.

Име shop100bg
Фирма Лунита ООД
ЕИК 203210963
Адрес гр. Стара Загора
Телефон 0894******