Лимонена киселина HEITMANN pure, 500 мл

6,50 лв. 7,39 лв.

12%

Търговец: Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД

  • Натурален препарат против варовик. Мощен, без да замърсява околната среда и чист спрямо хранителни продукти - съдържа лимонена киселина.

HEITMANN pure чиста лимонена киселина отстранява надеждно отлагания от котлен камък и то без да е опасна за хранителните продукти.

За многостранна употреба в цялото домакинство
Течен препарат – не е необходимо разтваряне
Редовната употреба на препарата предотвратява образуването на варовик
Лимонената киселина се добива от естествени ресурси и е напълно биоразградима.

УПОТРЕБА:

ЗА ЧАЙ-/КАФЕ-/ЕСПРЕСО МАШИНИ, КАФЕМАШИНИ С КАПСУЛИ:

Добавете 1/2 чаша (75-150 мл) от препарата в 1/2 л. вода и поставете разтвора в машината. Включете уреда и оставете разтвора да премине през уреда. След това поставете чиста вода, включете машината и повторете 2 пъти процеса.

ЗА СЪДОВЕ ПОД НАЛЯГАНЕ, ЯЙЦЕВАРКИ, КАЗАНИ ЗА НАГРЯВАНЕ НА ВОДА, БОЙЛЕРИ И БЪРЗОВАРИ:

Добавете 1/2 чаша (75 мл) от препарата в съда и налейте допълнително разтвор в съда до нивото на варовиковите отлагания. Включете до завиране. След това изключете и оставете препарата да действа за кратко време. Изплакнете добре. За бързовари: поставете ½ чаша (75 мл) препарат в 1 л вода и включете бързовара. След това изключете и изплакнете.

ЗА СЪДОМИЯЛНИ:

Първо обработете повърхността около вратата. След това добавете 11/2 чаша (225-300 мл) от препарата в празната миялна машина. Пуснете машината да работи без съдове. Не използвайте програмата за първоначално изплакване (програма за мин. 50 С).

ЗА КАНИ ЗА ЧАЙ И КАФЕ, ЧАШИ И ПОСТАВКИ ЗА ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ:

Срещу потъмняване и отлагания. Добавете1/2- чаша (75-150 мл ) от препарата в гореща вода и добавете разтвора в съда. Оставете сместа да действа за кратко време и изплакнете.

ЗА ЗАГОРЕЛИ ТЕНДЖЕРИ И НЕРЪЖДАЕМИ ТИГАНИ:

Добавете 1/2 чаша (75 мл) от препарата в чаша с вода и добавете разтвора в съда. Загрейте разтвора и го оставете да действа няколко минути. Изплакнете добре.

Име Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Телефон 0882******

Още оферти от Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД