Лампа за ароматерапия TI-ZEN Fire светотерапия аро

42,00 лв. 89,00 лв.

53%

Търговец: PromoMarket

Лампата за ароматерапия TI-ZEN безшумно превръща водата в пара, благодарение на ултразвуковата си технология и по този начин разпространява

Лампата за ароматерапия TI-ZEN безшумно превръща водата в пара, благодарение на ултразвуковата си технология и по този начин разпространява аромата на етерични масла. Светлината на TI-ZEN Fire е мека и приятна и променя своя цвят, преминавайки през цветове на дъгата. TI-ZEN Fire е изработена от висококачествено стъкло, което в комбинация с цветната пара и аромата, галят сетивата по незабравим начин.
Лампата TI-ZEN е изключително лесна за използване, всичко което трябва да направите е да напълните резервоара на лампата с вода и да добавите етерично масло. TI-ZEN Fire разполага със система за безопасност, която ще изключи лампата автоматично, когато нивото на водата в резервоара намалее критично. Освен арома и свето терапия, лампата леко ще овлажни и освежи въздуха в помещението.
Лечебното действие на ароматите е било забелязано от хората още преди хилядолетия. Записи за ароматерапия са открити от около 2890 пр. Хр., когато древните египтяни използвали ароматни съставки за религиозни и медицински цели. Древните китайци и индийци употребявали ароматните масла съвместно с акупунктурата, масажите, баните и за инхалации. Самият термин „ароматерапия” е въведен през 20-ти век от френския химик Рене-Морис Гатфасе, който се е занимавал с изследване на етеричните масла като потенциални съставки на козметичните продукти. В края на 1970 – началото на 1980 ароматерапията става голяма част от нелекарствената холистична система за лечение.
Ароматерапията се препоръчва при простуда, грип, УНГ инфекции, бронхит и респираторни заболявания, обща умора, безсъние, главоболие, при психическо напрежение, ставни и мускулни болки, артрит, храносмилателни разстройства, при детоксикация, кожни заболявания и други състояния.
Ефектът от ароматите, приети чрез вдишване, е до 20 пъти по-бърз и по-силен отколкото, ако се приемат вътрешно като настойки или чайове.
Ароматерапията намира широко приложение в СПА и релакс центровете, като допълва основните начини за релаксиране.
Внос от Германия!

- Ултразвукова лампа за ароматерапия и светотерапия
- Лесно добавяне на етерични ароматни масла
- Променяща се LED светлина
- Висококачествен стъклен корпус
- Стилен и елегантен дизайн
- Размери на опаковката: 17.5 / 17.5 / 29 см
- Тегло с опаковката: 1 кг

*Мострен продукт
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с % отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******