Котешки център за игра Karlie Flamingo Banana-Leaf IV, бежов 134/58/157 см., внос от Германия

497,00 лв. 585,00 лв.

15%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 781463

Много уютен котешки център с куфари, увити в сизал, както и зони за отдих, пухкави пещери и полегнала кухина от сушени бананови листа.

Тази комбинация от места за спане и надраскване в модерен дизайн е истинска детска площадка и предлага достатъчно място за две котки за игра и сън. Благодарение на особено здравата обработка на сизал и ръчно тъкани бананови листа, тази комбинация ще достави дълго време на вас и вашата котка. Има достатъчно възможности за надраскване благодарение на стълбовете, увити в сезал. Две уютни пещери и отворено руло от бананови листа ви канят да спите, да се криете или да се отпуснете. Допълнителни платформи, окачено въже и игрална топка означават, че няма скука, тази комбинация от надраскване предлага безкрайно забавление за игра и катерене.

Банановият лист е преоткрит като естествен материал. В много култури този материал е неразделна част от ежедневието. Продуктовата линия Banana Leaf се характеризира със своите изключително здрави и устойчиви на надраскване естествени материали. Листата са изкусно вплетени в мебели на ръка. Уникалният характер на тези естествени материали придава на мебелите Banana-Leaf много специална харизма, животните се чувстват сигурни и спокойни. Кръглите, елегантни форми са много привличащи вниманието за всеки апартамент.

Идеална комбинация от зона за спане и надраскване на дърво
Модерен дизайн
Изключително здрав и издръжлив
Специална, здрава обработка на сизал и бананови листа
Размери: 134 см. дължина на 58 см. ширина на 157 см. височина
Със стълбове за драскане, платформи за наблюдение и зони за релакс
Предлага се в бежов цвят
EAN 4016598348949

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти