Колаген форте +, 60 капсули

18,00 лв. 23,00 лв.

22%

Търговец: По здрави и красиви

За красива кожа, коса, нокти, венци и зъби

Опаковка: 60 капсулиМарка: Maxi Vita

Революционна формула с 3 вида колаген – ефективно средство при болки и износването на ставите!

Активни съставки в 1 капсула:

Колаген тип II (нативен) - 200µg колаген тип I - 20mg колаген Gelita® Sol M - 100mg екстракт от босвелия - 25mg(от които босвелична киселина - 22,5mg) витамин С - 40mg

Vitar препоръчва при:

Артрит, ревматоиден артрит, остеоартрит. Проблеми и болки в кости, стави, сухожилия. За здрава кожа, коса, нокти. Подпомага при дегенеративни проблеми на костно-ставния апарат, снема възпаления, подобрява качеството на стените на кръвоносните съдове.

Действие: Колагенът е основният строителен материал на всички съединителни тъкани. Той е важен не само за опорно-двигателния апарат, но и за външния вид и качеството на кожата, косата, ноктите, венците, зъбите. Колагенът от тип I присъства в по-голяма част от човешкото тяло. Участва основно в структурата на сухожилията, мускулите, връзките, костите и кожата. Колаген тип II присъства главно в ставния хрущял, където той осигурява неговата сила и устойчивост, а основното му действие е свързано със стопиране на автоимунните заболявания на ставите - различните видове артрити. GELITA Sol® C е патентован комплекс от супер фини и високоефективни микроколагенови пептиди, които овлажняват структурите и усилват синтеза от организма на еластин и колаген. Екстрактът от босвелия добавя мощно противовъзпалително действе и подпомага намаляването на болката и поддържане оптимални функции на ставите. Витамин С е незаменим за образуването на колаген и по този начин за структурата на хрущялите, мускулите, ставните и мускулни връзки, сухожилията, кожата, костите, венците, зъбите и кръвоносните съдове.

Име По здрави и красиви
Фирма ЕТ НИК - Стоянка Андреева
ЕИК 160048997
Адрес
Телефон 0895******