Интелигентен регулируем обръч-масажор за талия Smart Lost Fitness Sport

59,20 лв. 74,00 лв.

20%

Изгаряйте мазнини 2-3 пъти по-бързо с надградения интелигентен обръч с тежести, който може да се регулира за интензивност на упражненията и има 360-градусов амортизиращ масажен пръстен за комфорт.

Упражнението с гимнастическия кръг е едно от най-добрите упражнения за оформяне на талията и корема. Бързо ще изгорите калории. С Smart Lost Fitness Sport това упражнение е още по-ефективно и забавно и дори начинаещ може да го направи. Този кръг, за разлика от класическите кръгове, не се плъзга и благодарение на възможността за регулиране се адаптира към всяка фигура.

Изработена е от здрава ABS пластмаса и работи на принципа на тежестите, които можете да движите около тялото с кръгови движения. Кръгът се състои от 24 подвижни възела, с помощта на които определянето на необходимата обиколка на талията е въпрос на няколко секунди. Максималната обиколка на талията може да бъде зададена до 110 см. Дължината на кабела за тежест също е регулируема и по този начин до 22 - 40 см. При необходимост е възможно тежестта да се разглоби чрез разхлабване на винта отдолу и премахване на товара, за да се намали общото му тегло.
Вътре в кръга има силиконови масажни точки, които масажират тялото при въртене на тежестта и действат като абсорбатори на налягането. За възможно най-голям ефект от упражнението ви препоръчваме да правите упражнения с тежести поне 30 минути.
Отличният и универсален фитнес инструмент Smart Lost Fitness Sport е подходящ за цялото семейство.

Параметри:

  • максимален външен диаметър на кръга: 45см
  • максимален вътрешен диаметър на кръга: 35см
  • максимална обиколка на талията: 110см
  • брой подвижни възли: 24
  • тегло на кръга при максимален размер без тежести: 0,9 кг
  • дължина на въжето min / max тегло: 22 - 40 cm

Материал: ABS и POM пластмаса, качествен силикон.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти