Фритюрник Severin FR 2437 пържени картофки пържене

49,00 лв. 119,00 лв.

59%

Търговец: PromoMarket

Фритюрника Severin FR 2437 е едно страхотно допълнение към кухнята на всяка домакиня. Корпуса на уреда е изработен от висококачествена неръждаем

Фритюрника Severin FR 2437 е едно страхотно допълнение към кухнята на всяка домакиня. Корпуса на уреда е изработен от висококачествена неръждаема стомана и пластмаса.
Разполагате с подвижна кошница с капацитет около 300 грама за приготвяне на вашите любими пържени картофи, наденички, пиле, други видове месо и зеленчуци. Тя се потапя изцяло в нагорещената мазнина, което спомага за качественият процес на готвене.
Фритюрникът Severin FR 2437 разполага с приблизителен капацитет на мазнината за готвене от 2 литра (олио). Вътрешността на съда за мазнината за пържене е покрита с висококачествено незалепващо покритие, което улеснява почистването.
Снабден е с два светлинни индикатора за работният процес и има терморегулатор за лесно регулиране на температурата до 180°C. За по-голяма безопасност при работа уреда разполага и със защита от прегряване. Уреда има и бутон за автоматично отваряне на капака.
В горната част на фритюрника се намира филтър, който улавя миризмата отделяща се при пържене. След премахване на предпазният капак, лесно може да почистите или смените филтъра с нов.
Изключително удобен е за употреба както в домашни условия, а така също в бюфети, закусвални, ресторанти и други малки заведения.
Внос от Германия!

- Корпус: висококачествена неръждаема стомана и пластмаса
- Капацитет на мазнината за готвене: приблизително 2 литра
- Вътрешността е изработена от висококачествено незалепващо покритие
- Капацитет на подвижната кошница: приблизително 300 грама
- Регулиране на температурата: до 180°C
- Два светлинни индикатора за работен процес
- Бутон за автоматично отваряне на капака
- Филтър за улавя на миризмата отделяща се при пържене
- Защитен капак на филтъра
- Крачета против хлъзгане за по-голяма стабилност
- Размери: 28 / 27 / 23 см
- Тегло: 2.3 кг
- Мощност: 1500 W

Видео Ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=2tWPdnNBzMg

Линк:
https://www.severin.de/fr-2437-fritteuse

https://www.amazon.de/FR-2437-Fritteuse-Kapazit%C3%A4t-Frittiermenge/dp/B004TQF0GU/ref=sr_1_fkmrnull_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=severin+FR+2437&qid=1554382217&s=gateway&sr=8-1-fkmrnull
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с 10% отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******