Фритюрник ProfiCook PC-FR 1087 пържене LCD дисплей

89,00 лв. 141,00 лв.

37%

Търговец: PromoMarket

Професионалният фритюрника ProfiCook PC-FR 1087 е едно страхотно допълнение към всяка кухня. Уреда е изработен от висококачествена неръждаема стом

Професионалният фритюрника ProfiCook PC-FR 1087 е едно страхотно допълнение към всяка кухня. Уреда е изработен от висококачествена неръждаема стомана, а благодарение на LCD дисплея и 6-те готови програми лесно и бързо ще приготвяте пържени картофки, риба, пиле и други.
Фритюрникът ProfiCook PC-FR 1087 разполага с приблизителен капацитет на мазнината за готвене от 4 литра (олио). Вътрешността на съда за мазнината е изработена от висококачествена неръждаема стомана, което улеснява почистването. Подвижната кошница e изработена от неръждаема стомана и се потапя изцяло в нагорещената мазнина, което спомага за качественият процес на готвене.
ProfiCook PC-FR 1087 е снабден с 6 готови програми и LCD дисплей, чрез който може да избирате желаната от Вас температура. За по-голяма безопасност при работа уреда разполага и със защита от прегряване. Подвижен капак от неръждаема стомана с прозорче за следене на роботният процес с термоизолирана дръжка. Термоизолирани дръжки на уреда за лесно и удобно пренасяне.
В горната част на фритюрника се намира филтър, който улавя миризмата отделяща се при пържене. След премахване на предпазният капак, лесно може да почистите или смените филтъра с нов.
Изключително удобен е за употреба както в домашни условия, а така също в бюфети, закусвални, ресторанти и други малки заведения.
Внос от Германия!

- LCD дисплей
- Готови програми: 6
- Регулиране на температурата
- Капацитет на мазнината за готвене: 4 литра
- Корпус: неръждаема стомана
- Вътрешност: неръждаема стомана
- Подвижната кошница: неръждаема стомана
- Подвижен капак с термоизолирана дръжка: неръждаема стомана
- Филтър за улавя на миризмата отделяща се при пържене
- Крачета против хлъзгане за по-голяма стабилност
- Размери: 28 / 27 / 23 см
- Тегло: 2.3 кг
- Мощност: 2000 W

*Мострен продукт. Цената е съобразена!

Линк:
https://www.amazon.de/PC-FR-1087-Kaltzonen-Fritteuse-elektrisch-regelbare-Frittierprogramme/dp/B00YUWGQTS
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******