Етажерка, поставка за обувки на пет етажа

11,98 лв.

Търговец: Kristaltoys

  • Етажерка, поставка за обувки на пет етажа

Етажерка, поставка за обувки на пет етажа

Етажерка, поставка за обувки.

5 етажна поставка за Вашите обувки ! :-)

Име Kristaltoys
Фирма Кристал ООД
ЕИК 126006844
Адрес
Телефон 0888******