Електрическа звукова четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6851/53 тъмносиня

199,90 лв. 249,00 лв.

20%

Търговец: oralhealth

 • Електрическа звукова четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6851/53 тъмносиня

-Подобрена звукова технология.Мощните вибрации на косъмчетата вкарват миниатюрни мехурчетата дълбоко между зъбите.

 • 3 режима на чистене - режим Clean осигурява превъзходно почистване, а режим White е за премахване на повърхностни петна, Gum Care - за нежен масаж на венците
 • Калъф за пътуване
 • Свързва дръжката на смарт четката и главите на смарт четката-Технология с микрочип, която открива и синхронизира главата на смарт четката със смарт дръжката.
  - Сензор за натиск.Вграденият сензор за натиск автоматично разпознава натиска, който прилагате, и намалява вибрациите на четката за зъби, а дръжката вибрира, за да предпази венците ви.
  - SmarTimer и QuadPacer.2-минутен SmarTimer и 30-секунден QuadPacer ви насочват да четкате зъбите си за препоръчителното време във всички области на устата.
  - BrushSync технология-проследява колко дълго използвате главата и колко усилено сте четкали. Напомнянето за подмяна от BrushSync върху дръжката ви и кратък звуков сигнал ви напомнят, когато е време да я замените.
  - Тънък и ергономичен дизайн.Благодарение на тънкия, лек и ергономичен дизайн можете да държите и използвате четката за зъби по-лесно
  - Дълъг 14-дневен живот на батерията.Животът на батерията продължава до 14 дни, така че да издържи дълги периоди без зареждане.
  -Лесен старт за облекчаване на прехода.Нашата програма „Лесен старт“ ви дава възможност за постепенно и нежно увеличаване на мощността на четкане през първите 14 използвания на новата ви четка за зъби.
  До 62 000 почистващи движения в минута
  Режим 3 - Clean , White , Gum Care
 • Степени на интензивност - 3 ниско , високо, по-високо
  Тип батерия - Литиево-йонна
Име oralhealth
Фирма ДМ МЕДИКЪЛ ЕООД
ЕИК 202238454
Телефон 0876******

Още оферти от oralhealth