Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Series 3100 HX3673/11 розова + кутия за пътуване

109,90 лв. 119,00 лв.

8%

Търговец: oralhealth

  • Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Series 3100 HX3673/11 розова + кутия за пътуване

-Звукова технология.Мощните вибрации на косъмчетата вкарват миниатюрни мехурчетата дълбоко между зъбите и по линията на венците за освежаващо усещане.
-Калъф за пътуване.
-Сензор за натиск.Вграденият сензор за натиск автоматично разпознава натиска, който прилагате, предупреждава ви и намалява вибрациите на четката за зъби, а дръжката вибрира, за да предпази венците ви. Четката за зъби ще издаде пулсиращ звук като напомняне да намалите натиска
-SmarTimer и QuadPacer.2-минутен SmarTimer и 30-секунден QuadPacer ви насочват да четкате зъбите си за препоръчителното време във всички области на устата.
-BrushSync технология-проследява колко дълго използвате главата и колко усилено сте четкали. Напомнянето за подмяна от BrushSync върху дръжката ви и кратък звуков сигнал ви напомнят, когато е време да я замените.
-Тънък и ергономичен дизайн.Благодарение на тънкия, лек и ергономичен дизайн можете да държите и използвате четката за зъби по-лесно
-Дълъг 14-дневен живот на батерията.Животът на батерията продължава до 14 дни, така че да издържи дълги периоди без зареждане.
-Лесен старт за облекчаване на прехода.Нашата програма „Лесен старт“ ви дава възможност за постепенно и нежно увеличаване на мощността на четкане през първите 14 използвания на новата ви четка за зъби.
-До 31 000 почистващи движения в минута
-Тип батерия
- Литиево-йонна

Име oralhealth
Фирма ДМ МЕДИКЪЛ ЕООД
ЕИК 202238454
Телефон 0876******

Още оферти от oralhealth