Curriculum vitae

11,00 лв.

Търговец: Авторски книги

  • Сборник разкази

Книгата излиза през януари. Кратък откъс :

Претъпкан автобус. Стърча с рамо към шофьора на автобуса в това пъстродрехо разнообразие с изтръпнали крака. Наближаваме моята спирка. За мен това пътуване приключва след малко.

Внезапно шофьорът скача на спирачния педал и извърта кормилото, за да избегне удара в неочаквано изпречили се стоповете на колата пред нас. От устата му изригва вулкан нецензурни изрази, които неуспешно се опитва да заглуши с длан. Всички политаме напред и встрани с усукани от движението тела и впити в пода нозе. Жената пред мен губи контрол. След няколко секунди автобусът спира да се люшка, бузата ми почти докосва бялото ѝ чело. В този миг съзнанието ми отсъства, задейства се механизма на инстинктите. Аз съм запленен от разкошно дългите коси на жената, които бавно се отдръпват от моето лице и обрамчат нейното. Ноздрите ми улавят ухание на изискан парфюм. Тя притваря очи и пристъпва, за да уравновеси тялото си, но остава плътно прилепена към мен. Този допир ме пари като жарава. Става ми горещо, струйки пот започват да текат по гърба ми. Нервните окончания по кожата ми се превръщат в болезнени сензори, които очертават в съзнанието ми съблазнителни до свръх възбудимост форми. Опиянен, не разбирам кога автобусът е спрял. Слизам на осветената спирка. Спирката, като в забавен каданс, обезлюдява. Сам съм. Отпред, на панталона ми тъмнее едро, мокро петно. И тогава, повече интуитивно, отколкото сетивно схващам, че някой ме наблюдава. На тротоара е тя и сме само двамата. Жената, причинила такъв взривен импулс на сладострастните ми фантазии. Държи онази чанта. От нея капе някаква течност.
Погледът ми, привлечен от непреодолима сила, докосва поруменялото лице, погалва стегнатия бюст, окрилен завива покрай талията, бързо слиза надолу и бавно се плъзга по стройните бедра, опънали къса пола. После се задържа дълго и с нежност върху ръцете ѝ, спуснати покрай разкопчаната дреха. Застивам неподвижен, поразен от толкова много красота.

Име Авторски книги
Потребител Димитър Георгиев
Телефон 0899******