burti WOLLE&SEIDE течен перилен препарат за вълна и коприна, 1.45 л

9,29 лв. 10,39 лв.

11%

Търговец: Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД

  • Burti WOLLE&SEIDE е перфектен, деликатен и мек прах за пране за всички особено фини и чувствителни текстилни изделия. Копринените протеини нежно отстраняват мръсотията от влакната, без да натоварват тъканта.

Съдържашият се перилния препарат кератинът се увива около влакната, като по този начин минимизира загрубяването на копринения текстил или сплъстяването на вълната. Коприната остава красиво гладка и еластична, вълната остава супер пухкава, а пухът е нежно освежен.

Доказаната активна формула от burti е без ензими, оптимизирана по отношение на почистващата си сила и допълнително допълнена от билков бустер за грижа. Това предпазва цветовете още по-ефективно от избледняване и в същото време укрепва влакната. Вашите тъкани запазват цвета, гъвкавостта и формата, които са имали първоначално.

burti WOLLE&SEIDE перилен препарат не само защитава вашето пране, но и околната среда, тъй като оптимизацията на рецептата позволява по-ниска доза перилен препарат, но в същото време предлага на вашето пране по-нежно почистване и повече грижа. Кръглият символ на гърба на бутилката, така нареченият A.I.S.E печат, показва, че той е наистина устойчив. Зеленият лавров венец представлява специална награда за устойчиво пране.

Достатъчен за 26 пранета

Съдържание: 1,45 л

Име Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
Фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
ЕИК 103144672
Телефон 0882******

Още оферти от Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД