Björn Donner SOS Маска за коса без изплакване с кератин 150 мл 381272

9,80 лв. 19,60 лв.

50%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 534651

SOS маската Keratin Energy предлага незабавна помощ за структурно увредена коса.

Björn Donner SOS Mask - за интензивна грижа и защита на увредената коса. Освен масло от семена на чиа, "златото на маите", тази висококачествена маска за коса съдържа още кератин и пантенол.

Кератинът, структурният протеин на косъма, укрепва и заздравява косъма, имунизира го и го предпазва от цъфтящи краища и накъсване на косата.

Пантенолът, известен още като провитамин B5, осигурява оптимална хидратация и по-добро мокро и сухо разресване.

Масло от чиа - грижа за косата със силата на природата. Маслото от чиа е богато на омега-3 и омега-6 мастни киселини, подхранва косата, предпазва от накъсване и цъфтене на косата, предпазва от оксидативно увреждане.

Зехтин - съдържа много добър състав от овлажняващи вещества високо съдържание на витамини А и Е за здрава и еластична коса

Приложение: В зависимост от дължината и плътността на вашата коса, нанесете количество с размер на перла или орех върху ръцете си и разнесете върху подсушена с кърпа или суха коса. След това срешете. Не изплаквайте. Подходящ за ежедневна употреба и за всеки тип коса.

Експертен съвет: Оставете за една нощ като интензивно лечение и изплакнете на сутринта.

Произведено: Германия
Производител: Bjorn Donner

Björn Donner събира иновативни рецепти и тайни от цял ​​свят и ги комбинира в своите линии за грижа за косата. Продуктите се надграждат един върху друг и могат да се комбинират идеално помежду си благодарение на модулната система.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти