Björn Donner Пяна за оформяне на коса London Flexible Mousse 200 мл 384161

9,80 лв. 19,60 лв.

50%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 534649

Стилизиращ мус без пропеленти с подхранващ бадемов протеин и овлажняващ пантенол за гъвкава фиксация. Подходящ за естествени къдрици!

Укрепва и се грижи за косата, придава обем, блясък и приятно усещане на косата и скалпа. Не лепне, не оставя остатъци и също така е подходящ за чувствителен скалп - за всички потребители, които предпочитат да използват пяна вместо течност.

Употреба: Не разклащайте! Просто нанесете от дозатора върху ръцете си или с четка и втрийте в подсушена с кърпа коса. Изсушете и стилизирайте както обикновено. За да освежите прическата, просто втрийте в суха коса и изсушете със сешоар.

Съвет: За допълнителен обем нанесете пяна върху суха коса и изсушете със сешоар с наклонена глава .
Състав: Aqua, alohol denat., PVP, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Polyquaternium-46, Panthenol, Hydrolyzed sweet almond protein, Propylene Glycol, Quaterniurn-80, Parfum, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Phenylpropanol, Caprylyl Glycol, Propanediol, Tocopherol.
Произведено: Германия
Производител: Bjorn Donner

Björn Donner събира иновативни рецепти и тайни от цял ​​свят и ги комбинира в своите линии за грижа за косата. Продуктите се надграждат един върху друг и могат да се комбинират идеално помежду си благодарение на модулната система.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти