Björn Donner Подхранващата маска Fresh-up Color Mask Braun 200 мл 936002

9,20 лв. 18,40 лв.

50%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 534643

Подхранващата маска Fresh-up Color - иновация в цвета и грижата: първата маска за коса от серията Björn Donner, която не само се грижи за косата, но и нежно я покрива с цветни пигменти. Маска за освежаване на цвета с цветни пигменти за боядисана, изрусена или естествено боядисана коса

Цветните пигменти, овлажняващият пантенол и подхранващият зехтин, включително UV защита, осигуряват видимо освежаване на цвета и грижа. Независимо дали е руса, червена или кестенява, косата ви е чудесно обгрижена и оцветена. Важно: Освежаващата цветна маска не изисква никакви химикали. Например, маската придава на платинено русата коса освежаване на цвета без химическа атака върху косата! Стресираната и боядисана коса се съживява и получава нов блясък на цвета.

Приложение: Използвайте максимум 2 пъти седмично. Равномерно разпределете Fresh-Up Color Mask върху измита, подсушена с кърпа коса с ръце. В зависимост от желания интензитет на цвета, оставете да действа 5-15 минути и изплакнете обилно с топла вода. Избършете косата с кърпа за кратко (не „изсушавайте“), за да защитите структурата.

Съветът на Björn в салона: За най-добри резултати измийте косата си предварително с почистващ интензивен шампоан.

Произведено: Германия
Производител: Bjorn Donner

Björn Donner събира иновативни рецепти и тайни от цял ​​свят и ги комбинира в своите линии за грижа за косата. Продуктите се надграждат един върху друг и могат да се комбинират идеално помежду си благодарение на модулната система.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти