Björn Donner Лак за коса Push-Up 200 мл 401333

9,30 лв. 18,60 лв.

50%

Търговец: МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти

  • 534656

Мощна фиксация и обем за вашата коса. Перфектно прилягаща прическа като от професионалист: Лакът за коса на Björn Donner осигурява на косата ви незабавен и траен обем.

Косата получава повече сцепление и плътност, както и текстура със задържане.

Спреят Push-Up съдържа подхранващ пантенол, за да не се изсушава косата. Аргановото масло от своя страна укрепва косата и подхранва и ревитализира скалпа.

Спреят Push-Up лесно се разресва или измива, без да оставя следи.

Тъй като се използва за суха коса, спреят е идеален и като рестайлинг - в движение и навсякъде!

За него и нея: Спреят Push-Up е разработен както за мъже, така и за жени, така че „той“ също не трябва да се справя без добре прилепнал стил.

Подхранващият текстуриращ спрей изсъхва бързо и е подходящ за всички типове и дължини на косата. С лака за коса, мечтаната прическа придобива форма!

Нанасяне: За повече обем в корените, напръскайте директно върху сухата линия на косата и натрупайте желания обем с пръсти или гребен. За повече обем по дължините и върховете, напръскайте равномерно и пестеливо по дължините на косата и разтрийте. За още повече обем в корените повдигнете косата в корените на пластове и напръскайте спрея от долната страна на косата. За буйна грива или модерен вид разтрийте спрея равномерно с пръсти. Разклатете добре преди употреба. Почистете пръскащата глава с топла вода, ако е запушена.

Произведено: Германия
Производител: Bjorn Donner

Björn Donner събира иновативни рецепти и тайни от цял ​​свят и ги комбинира в своите линии за грижа за косата. Продуктите се надграждат един върху друг и могат да се комбинират идеално помежду си благодарение на модулната система.

Име МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти
Фирма МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД
ЕИК 127589111
Адрес гр. Шумен ул. Индустриална 9
Телефон 0887******

Още оферти от МИТЕВ ТРЕЙДИНГ Оферти