Shopping Cart

Подвижен уред за Sous Vide Garer ProfiCook PC-SV 1126 бавно нискотемпературно прецизно готвене вакумно Profi Cook

139лв 299лв

-54%

Търговец: PromoMarket

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При тоз

Тази оферта е архивирана!
Офертата е архивирана от търговеца и вече не се предлага!
Натиснете тук за подобни оферти!
Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик и се приготвя на ниска температура за дълго време. Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас като се цели да се постигне наситен аромат, сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите. Температурата е ниска и е изключено завиране, а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.
Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин. Именно този процес прави месото по-крехко от всякога. Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също с обработката на ниска температура и във вакуум. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене. Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си. Същото важи и за плодовете.
Уредът за готвене във вакуум Sous vide Garer на марката ProfiCook е удобен начин да постигнете професионални кулинарни гурме резултати в удобството на вашата кухня. Той не заема никакво място и е проектиран за работа във вашите собствени съдове за готвене, изработен е от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана. Мощна помпа позволява циркулацията на водата да е от 7 до 8 литра на минута и по този начин водата достига желаната от вас температура. При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна, затова уреда ProfiCook разполага с голям цифров LCD екран. На него може да видите избраната от вас температурата от 0°С до 90°С през 0.5°С и времето за готвене до 99 часа.
При готвене с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Готвенето с вакуум при ниска температурa е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона 50-68 градуса. Подвиженият уред за Sous Vide Garer ProfiCook PC-SV 1126 перфектно се комбинира с вакуумиращата машина Proficook PC-VK 1015, информация за пакетна цена от двата уреда може да намерите в края на описанието.
Внос от Германия!

- Подвижен уред за су вид (Sous-Vide) готвене
- Материал: неръждаема стомана и пластмаса
- Циркулация на водата 7-8 л/мин
- LCD дисплей
- Функция размразяване
- Функция поддържане на топло
- Функция за кисело мляко
- Контрол на температурата: 0°С до 99°С през 0.5°С
- Контрол на времето: часове/минути до 99 час
- Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене
- Показание на дисплея за оставащо време на готвене
- Фиксатор за закрепяне към съда за готвене
- Може да се използва в съдове за готвене с дълбочина над 15 см
- Автоматично изключване при недостатачно водно съдържание
- Елегантен дизайн и компактни размери
- Удобен за съхранение
- Лесен за употреба и почистване
- Размери на опаковката: 45 / 11 / 14 см
- Тегло с опаковката: 1.4 кг
- Мощност: 800 W

*Комплект от вакуум машина Proficook PC-VK 1015 и подвижен уред за Sous Vide Garer ProfiCook PS-SV 1126 на цена от 240.оо лева!

Видео Ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=dKzz0pJq-5g

Линк:
https://www.proficook.de/products/de/Elektro-Kleingeraete/Vakuumierer-Sous-Vide/PC-SV-1126-Sous-Vide-Garer.html
Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
  • 12 месеца гаранция
Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адресс гр. Пловдив,
Пловдив
Телефон 0896022224

Още оферти от PromoMarket