Поръчай!
-53%
спестяваш
160лв
139лв
299лв
2 бройки
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, Пловдив
Телефон 0896022224
Изпрати запитване
Тази оферта е архивирана!
Офертата е архивирана от търговеца и вече не се предлага! Натиснете тук за подобни оферти!

Подвижен уред за Sous Vide Garer ProfiCook PC-SV 1126 бавно нискотемпературно прецизно готвене вакумно Profi Cook

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик и се приготвя на ниска температура за дълго време. Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас като се цели да се постигне наситен аромат, сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите. Температурата е ниска и е изключено завиране, а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.

Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин. Именно този процес прави месото по-крехко от всякога. Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също с обработката на ниска температура и във вакуум. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене. Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си. Същото важи и за плодовете.

Уредът за готвене във вакуум Sous vide Garer на марката ProfiCook е удобен начин да постигнете професионални кулинарни гурме резултати в удобството на вашата кухня. Той не заема никакво място и е проектиран за работа във вашите собствени съдове за готвене, изработен е от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана. Мощна помпа позволява циркулацията на водата да е от 7 до 8 литра на минута и по този начин водата достига желаната от вас температура. При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна, затова уреда ProfiCook разполага с голям цифров LCD екран. На него може да видите избраната от вас температурата от 0°С до 90°С през 0.5°С и времето за готвене до 99 часа.

При готвене с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Готвенето с вакуум при ниска температурa е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона 50-68 градуса. Подвиженият уред за Sous Vide Garer ProfiCook PC-SV 1126 перфектно се комбинира с вакуумиращата машина Proficook PC-VK 1015, информация за пакетна цена от двата уреда може да намерите в края на описанието.

Внос от Германия!

- Подвижен уред за су вид (Sous-Vide) готвене

- Материал: неръждаема стомана и пластмаса

- Циркулация на водата 7-8 л/мин

- LCD дисплей

- Функция размразяване

- Функция поддържане на топло

- Функция за кисело мляко

- Контрол на температурата: 0°С до 99°С през 0.5°С

- Контрол на времето: часове/минути до 99 час

- Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене

- Показание на дисплея за оставащо време на готвене

- Фиксатор за закрепяне към съда за готвене

- Може да се използва в съдове за готвене с дълбочина над 15 см

- Автоматично изключване при недостатачно водно съдържание

- Елегантен дизайн и компактни размери

- Удобен за съхранение

- Лесен за употреба и почистване

- Размери на опаковката: 45 / 11 / 14 см

- Тегло с опаковката: 1.4 кг

- Мощност: 800 W

*Комплект от вакуум машина Proficook PC-VK 1015 и подвижен уред за Sous Vide Garer ProfiCook PS-SV 1126 на цена от 240.оо лева!

Видео Ревю:

https://www.youtube.com/watch?v=dKzz0pJq-5g

Линк:

https://www.proficook.de/products/de/Elektro-Kleingeraete/Vakuumierer-Sous-Vide/PC-SV-1126-Sous-Vide-Garer.html

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
  • 12 месеца гаранция

Коментари за офертата