Поръчай!
-52%
спестяваш
47лв
42лв
89лв
1 бройка
До края на офертата
остават
Адрес Пловдив, Пловдив
Телефон 0896022224
Изпрати запитване

Лампа за ароматерапия TI-ZEN Fire светотерапия арома терапия стъклена ултразвукова цветна LED светлина ултразвуков

Лампата за ароматерапия TI-ZEN безшумно превръща водата в пара, благодарение на ултразвуковата си технология и по този начин разпространява аромата на етерични масла. Светлината на TI-ZEN Fire е мека и приятна и променя своя цвят, преминавайки през цветове на дъгата. TI-ZEN Fire е изработена от висококачествено стъкло, което в комбинация с цветната пара и аромата, галят сетивата по незабравим начин.

Лампата TI-ZEN е изключително лесна за използване, всичко което трябва да направите е да напълните резервоара на лампата с вода и да добавите етерично масло. TI-ZEN Fire разполага със система за безопасност, която ще изключи лампата автоматично, когато нивото на водата в резервоара намалее критично. Освен арома и свето терапия, лампата леко ще овлажни и освежи въздуха в помещението.

Лечебното действие на ароматите е било забелязано от хората още преди хилядолетия. Записи за ароматерапия са открити от около 2890 пр. Хр., когато древните египтяни използвали ароматни съставки за религиозни и медицински цели. Древните китайци и индийци употребявали ароматните масла съвместно с акупунктурата, масажите, баните и за инхалации. Самият термин „ароматерапия” е въведен през 20-ти век от френския химик Рене-Морис Гатфасе, който се е занимавал с изследване на етеричните масла като потенциални съставки на козметичните продукти. В края на 1970 – началото на 1980 ароматерапията става голяма част от нелекарствената холистична система за лечение.

Ароматерапията се препоръчва при простуда, грип, УНГ инфекции, бронхит и респираторни заболявания, обща умора, безсъние, главоболие, при психическо напрежение, ставни и мускулни болки, артрит, храносмилателни разстройства, при детоксикация, кожни заболявания и други състояния.

Ефектът от ароматите, приети чрез вдишване, е до 20 пъти по-бърз и по-силен отколкото, ако се приемат вътрешно като настойки или чайове.

Ароматерапията намира широко приложение в СПА и релакс центровете, като допълва основните начини за релаксиране.

Внос от Германия!

- Ултразвукова лампа за ароматерапия и светотерапия

- Лесно добавяне на етерични ароматни масла

- Променяща се LED светлина

- Висококачествен стъклен корпус

- Стилен и елегантен дизайн

- Размери на опаковката: 17.5 / 17.5 / 29 см

- Тегло с опаковката: 1 кг

*Мострен продукт

Условия на промоционалната оферта:
  • След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
  • Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
  • ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
  • 14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
  • Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с % отстъпка от стойността на доставката
  • 12 месеца гаранция

Коментари за офертата