Wi-Fi контролер за климатик Momit Cool вградени да

106,00 лв. 239,00 лв.

56%

Търговец: PromoMix

За разлика от другите устройства на пазара Momit Cool трансформира изцяло климатика в интелигентно устройство! Momit Cool ви позволява да контролир

За разлика от другите устройства на пазара Momit Cool трансформира изцяло климатика в интелигентно устройство! Momit Cool ви позволява да контролирате всички домашни климатици или всички професионални климатици контролирани чрез инфрачервена светлина IR с помощта на смартфон или таблет от всяка точка на света. Нужна ви е само интернет връзка и компактното устройство Momit Cool!
Чрез Momit Cool не просто ще сменяте градусите или ще включвате и изключвате климатика дистанционно. Momit Cool разполага с вградени датчици за измерване на влажност, температура и води статистика на изразходваната електроенергия. По този начин той помага да се контролира бюджетът, предвиден за отопление и охлаждане, което съответно води до спестяване на до 30% от сезонните разходи. С функцията MyBudget е възможно да се зададе граница на месечните разходи в киловати или валута, както и да се види пълна енергийна статистика за определен период.
Освен че ще контролирате градусите и включването или изключването на вашият климатик от дистанция, благодарение на Momit Cool и приложението му, ще можете да настройте климатика в кои часове и дни от седмицата да работи и точното времетраене и температура на работният процес. Чрез функцията Присъствие Momit Cool функционира според зададената програма, всеки път, когато регистрира присъствие в дома. Ако никое устройство не регистрира присъствие в зададения период от време, Momit Cool се изключва, докато не се регистрира присъствие отново. Този период може да се зададе, когато се конфигурира функцията.
Можете също така да настроите друга основна функция, Геолокация (автоматично активиране на климатичната система, чрез GPS позицията на потребителя). Чрез тази функция устройството се включва и изключва според дистанцията, на която се намира потребителят от дома си. Как работи? Достатъчно е да се зададе разстоянието, което се желае и когато мобилното устройство излезе от този радиус, Momit Cool няма да държи сметка на програмирането и ще се изключи, позволявайки да се реализира икономия всеки път, когато потребителят е далече от къщи. Когато някой от живеещите в къщата влезе в зададения радиус Momit Cool ще се върне към нормалното функциониране.
Momit Cool дава възможност за следене на температурата и влажността в жилището и извън него, както и актуална информация за прогнозата за времето в зоната, където живеете за седмица на пред.
Можете да инсталирате стартовия комплект Momit Cool само за няколко минути. В комплекта ще намерите едно устройство Momit Cool, Internet Hub на Momit и всички необходими аксесоари. Преди да инсталирате, трябва да изтеглите приложението за управление Momit Cool, което е безплатно за устройства с iOS и Android. Създайте потребителски акаунт в приложението, след това сканирайте необходимите QR кодове прикрепени към Internet Hub на Momit и Momit Cool. Свържете Internet Hub на Momit към вашата интернет мрежа и следвайте инструкциите в приложението за настройка на необходимите параметри на вашия климатик. Вашият телефон или таблет ще замени дистанционното управление, но няма да го изолира от употреба. Накрая можете да поставите Momit Cool върху климатика, чрез включените в комплекта аксесоари.
Внос от Англия!

- Безжичен контролер за климатик
- Спестяване на до 30% от сезонните разходи
- Вграден датчик за влажност
- Вграден датчик за температура
- Включване / изключване на климатика от дистанция
- Регулиране на температурата от дистанция
- Настройте климатика в кои часове и дни от седмицата да работи и точното времетраене и температура на работният процес
- Геолокационна функция: автоматично включване / изключване на климатика според разстоянието на потребителя
- MyBudget функция: задаване на граници на месечните разходи в киловати или валута
- Пълна енергийна статистика за определен период от време
- Ясни статистики и температурни графики
- Прогноза за времето за седем дни напред
– Възможност за програмиране на базата на личните потребности
– Лесен и бърз монтаж
– Без нужда от кабелна връзка с климатика
- Съвместим с всички видове домашни климатици
– Съвместим с всички професионални климатици снабдени с дистанционно инфрачервено управление
- Безплатно приложение на Momit Cool за устройства с iOS и Android
- Възможност за покана на допълнителни потребители за контрол на климатика
Съдържание на комплекта:
- Momit Cool
- Internet Hub на Momit
- Аксесоари
- Батерии: 3 x AA
Momit Cool:
- Размери: 85 x 90 x 33 мм
- Тегло: 60 грама
Internet Hub на Momit:
- Размери: 70 x 42 x 20 мм
- Тегло: 40 грама

Видео Ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=NxBSCir7qDI

https://www.youtube.com/watch?v=Hbw8GHt_-WE

https://www.youtube.com/watch?v=KZnPS_kYSdQ

Линк:
https://www.easystore.pro/momit-cool-starter-kit.html

https://www.amazon.co.uk/momit-SKCOOLUK-Cool-Starter-Kit/dp/B01LZ08T3V
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix