Велоергометър Cecotec Fit C07002 фитнес уред

199,00 лв. 299,00 лв.

33%

Търговец: PromoMix

Хората, които искат да изгорят калории и да подобрят цялостното си телосложение, велоергометърът Cecotec Fit C07002 е удобния, достъпен и приятен ф

Хората, които искат да изгорят калории и да подобрят цялостното си телосложение, велоергометърът Cecotec Fit C07002 е удобния, достъпен и приятен фитнес уред за тренировки.
Само 20 минути на ден могат да ви помогнат да водите много по-здравословен живот и да минимизирате риска от сърдечно заболяване и хронични здравословни проблеми.
Cecotec Fit C07002 е магнитен велоергометър, който е по добрия вариант от механичния велоергометър благодарение на минималното износване, постоянно напрежение, плавно въртене и други функции.
Уреда разполага с LCD микрокомпютърен дисплей вграден в кормилото, който отчита време, скорост, калории, разстояние и пулс.
Дръжките на фитнес уреда разполагат със сензорни датчици, които измерват сърдечната честота по време на тренировка а резултата се показва на LCD екрана.
Фитнес уреда е снабден с 8 механични нива на съпротивление, като имитира равни повърхности, хълмове, склонове и други с инерция на маховика 4.5 килограма за правилно изпълнение на вашите упражнения.
Cecotec Fit C07002 е изработен с защитна магнитна спирачна система, регулируеми дръжки и седалка покрити с пяна за удобство с максимално натоварване до 100 килограма.
За сигурността на потребителя велоергометъра разполага със стабилизиращи щанги за максимално сцепление по време на тренировките.
Ергономичния дизайн на фитнес уреда е проектиран за постигане на най удобната позиция за избягване на умора и наранявания.
Благодарение на мултифункционалния домашен фитнес уреда Cecotec Fit C07002 ще може да продължите тренировките си с колело дори и през зимата!
С помощта на велоергометъра Cecotec Fit C07002 ще се насладите на оптимална тренировка без дори да излизате от дома.
Внос от Германия!

- LCD микрокомпютърен дисплей
- Дръжки със сензорни датчици
- 8 механични нива на съпротивление
- Инерция на маховика: 4.5 кг
- Магнитна спирачна система
- Регулируеми дръжки и седалка
- Максимално тегло: 100 кг
- Стабилизиращи щанги
- Размери приблизително: 125 / 107 / 50 см
- Размер на комплекта: 63 / 45 / 23 см
- Тегло: 20 кг
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix