Уред за Sous Vide Quigg MD 18494 су вид сювид бавн

159,00 лв. 200,00 лв.

20%

Търговец: PromoMarket

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При тоз

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик и се приготвя на ниска температура за дълго време. Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас, като се цели да се постигне наситен аромат, сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите. Температурата е ниска и е изключено завиране, а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.
Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин. Именно този процес прави месото по-крехко от всякога. Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също с обработката на ниска температура и във вакуум. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене. Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си. Същото важи и за плодовете.
При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна, затова уреда Quigg MD 18494 разполага с голям цифров LCD екран. На него може да видите избраната от вас температурата от 40°С до 95°С и времето за готвене до 72 часа. Kорпуса на уреда е изработен от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана. Стъкленият капак на уреда Quigg MD 18494, дава възможност да следите процеса на приготвяне на храната. Sous Vide Quigg MD 18494 разполага с капацитет от 6 литра и съд с незалепващо покритие за лесно почистване. В комплекта има включена стойка от неръждаема стомана за лесно позициониране на повече от един плик.
При готвене с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Готвенето с вакуум при ниска температурa е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона 50-68 градуса. Предлагаме възможност за комбинация между уред за Sous Vide Quigg MD 18494 и вакуумираща машина на промоционална цена!
Внос от Германия!

- Уред за су вид (Sous-Vide) готвене
- LCD дисплей
- Контрол на температурата: 40°С до 95°С
- Контрол на времето: часове/минути до 72 час
- Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене
- Показание на дисплея за оставащо време на готвене
- Корпус: неръждаема стомана
- Капацитет: 6 л
- Съд с незалепващо покритие
- Стъклен капак
- Термоизолирани дръжки
- Стойка за пликове: неръждаема стомана
- Елегантен дизайн
- Лесен за употреба и почистване
- Размери на опаковката: 45.5 / 24 / 33 см
- Мощност: 520 W

*Предлагаме възможност за комбинация между уред за Sous Vide Quigg MD 18494 и вакуумираща машина на промоционална цена!
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******