Уред за пилатес Flow Form Pilates Reformer Пилатес

109,00 лв. 300,00 лв.

64%

Търговец: PromoMix

Пилатес е система от упражнения, създадена от Джоузеф Пилатес с цел развиване на сила, повишаване на гъвкавостта и подобряване на здравето

Пилатес е система от упражнения, създадена от Джоузеф Пилатес с цел развиване на сила, повишаване на гъвкавостта и подобряване на здравето като цяло. Упражненията се изпълняват на земя или на специално създадените от него уреди. Системата на пилатес включва упражнение за всички части на тялото и са приложими за всякакви активности.
Пилатес Reformer е специален уред, проектиран от създателя на този спорт, който помага за по-добро изпълнение на серията от упражнения, с минимален риск от травми. Този уред е предназначен за всякакви възрасти и хора в различен стадий на двигателна активност.
Уреда за Пилатес Реформер (Реформър) е изобретен от Джоузеф Пилатес по време на Втората световна война с цел да се използва за рехабилитация на ранени войници. След войната Пилатес Реформер (Реформър) се е използвал предимно за трениране на танцьори. Защото тренировката на Пилатес Реформер (Реформър) е уникален начин за укрепване на дълбоката мускулатура в гърба и коремната област. Прави тялото много здраво, стегнато с невероятно фина осанка, издължени мускули и грация.
Пилатес Реформер (Реформър) използва съпротивлението на ластици и теглото на трениращия, пружините са с различно по сила съпротивление, като упражненията, които се правят на Пилатес Реформер (Реформър) могат да бъдат изометрични, силови и винаги - бутащи или дърпащи.
Уникалността на Реформер (Реформър) е неговата функционалност. Упражненията могат да бъдат правени в легнало, седнало или изправено положение, издърпвайки или избутвайки, комбинациите нямат ограничения. Могат да бъдат добавени аксесоари съобразени с нуждите и възможностите на конкретния трениращ. С други думи казано, на Пилатес Реформер (Реформър) може да се тренират различни части на тялото по много и различни начини, което се постига само с използването на един елегантен спортен уред.
Пилатес Реформер (Реформър) помага да се следват правилата за трениране по Метода Пилатес. Концентрация, контрол, дишане, плавност, баланс. Това от своя страна след себе си води до много ползи в ежедневния ни начин на живот, като например по-добрата стойка, грациозни и елегантни движения, като упражненията влияят много добре на болките в гърба и кръста, които са причинени от физически дисбаланс в тялото.
Доказано е, че дишането, извършвано по време на упражненията на Пилатес Реформер (Реформър), води до намаляване на стреса и кръвното налягане. Дълбокото дишане също така насърчава правилния кръвен поток и спомага за подобряването на качеството на съня. Тренировката по Метода Пилатес може да подобри настроението ви, тъй като физическата активност причинява освобождаване на ендорфини и предизвиква положително усещане в организма. Някои учени смятат, че активността може да подобри благосъстоянието, тъй като води до по-добро самочувствие, самоконтрол и способност да се изправим пред ежедневните предизвикателства, с които се сблъскваме.
Внос от Германия!

- Уред за пилатес Pilates Reformer Пилатес Реформер
- Помага да се следват правилата за трениране по Метода Пилатес
- Предназначен за всякакви възрасти и хора в различен стадий на двигателна активност
- Възможност за съхранение в хоризонтална или вертикална позиция
- Изработен от висококачествени материали
- Размери на опаковката: 175 / 32 / 14 см
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix