Уред за гладене с пара Rowenta Access Steam + верт

89,00 лв. 189,00 лв.

53%

Търговец: PromoMix

Rowenta Access Steam + предлага бързо и ефективно гладене с пара точно навреме! Изключително функционалният дизайн на уреда – с две нива на изпускан

Rowenta Access Steam + предлага бързо и ефективно гладене с пара точно навреме! Изключително функционалният дизайн на уреда – с две нива на изпускане на пара, отлята алуминиева нагряваща се плоча с керамично покритие и ултра бързо загряване, гарантиращи висока ефективност всеки ден. Благодарение на новата технология, можете да обработвате с пара всички материи, навсякъде, по всяко време, само с едно вертикално движение – дори и когато вече трябва да излизате!
Дръжте гънките далеч от дрехите си с Rowenta Access Steam +, лесен за употреба, бързо загряващ уред с пара за ефективни резултати върху широка гама от материи.
Със своите 1600 W мощност и непрекъснат поток на парата, уредът гарантира отлични резултати. 20 г/мин поток на парата в ниво Delicatе за деликатни материи и 26 г/мин в ниво Super Turbo.
Отлятата алуминиева гладеща плоча с керамично покритие осигурява по-добри резултати от когато и да било, а бързото загряване за 40 секунди означава, че Access Steam + е готов точно, когато имате нужда от него.
Благодарение на революционният дизайн на уреда с пара и технологията за нагряване на плъзгащата повърхност, той премахва гънките само с едно вертикално движение, без необходимост от дъска за гладене – идеално изглаждане с пара в последната минута и в движение.
Всичко това се допълва от още няколко удобства, които включват: 190 мл отделящ се воден резервоар за дълги периоди на гладене с пара и лесно допълване, както и 3 м кабел и бутон за постоянен поток на парата за пълна свобода на движението.
Освен това, петте смарт-аксесоара осигуряват още по-лесна употреба: чантичка за съхранение, четка за лесна употреба при плътни материи, капак против конденз за деликатни материи, закачалка за врата за лесно закачане на дрехите ви, приставка за оформяне на ръбове, за да правите идеални ръбове на якета и панталони.
Внос от Германия!

- Кажете сбогом на дъската за гладене
- Подходяща за всякакви дрехи и материи
- Алуминиева гладеща плоча с керамично покритие
- Две нива на сила
- Заключена позиция на бутона за дълготрайно парно гладене
- Капацитет на парата: 20 г / мин или 26 г / мин
- Време за загряване 40 секунди
- Капацитет на резервоара: 190 мл
- Дължина на кабела: 3 м
- Приставка четка за плътни материи
- Приставка против конденз за деликатни материи
- Приставка за оформяне на ръбове
- Закачалка за врата за лесно закачане на дрехите ви
- Чантичка за съхранение
- Размери: 44.5 / 28 / 34.5 см
- Тегло с опаковката: 2.4 кг
- Мощност: 1600 W

*Продукт с козметични драскотини. Цената е съобразена!

Видео ревю:
https://www.youtube.com/watch?v=xLnRiU7cgMw

Линк:
https://www.rowenta.com/Linen-Care/Garment-Steamers/ACCESS-STEAM%2B-/p/1830007176

https://www.amazon.de/Rowenta-DG8642F0-B%C3%BCgelstation-Perfect-Schwarz/dp/B07H7PKBH1
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMix
Фирма Кимгруп5 ЕООД
ЕИК 20446809
Адрес
Телефон 0896******

Още оферти от PromoMix