Телефон за конферентна връзка ClearOne max wireles

599,00 лв. 1199,00 лв.

50%

Търговец: PromoMarket

Безжичен разширяем конферентен телефон с дисплей ClearOne Max Wireless. Телефонът идва с един безжичен говорител, който може да се използва навсякъд

Безжичен разширяем конферентен телефон с дисплей ClearOne Max Wireless. Телефонът идва с един безжичен говорител, който може да се използва навсякъде в радиус от 50 метра от базата.
Професионалната комуникационна техника ClearOne Max Wireless разполага с три микрофона осигуряващи 360° аудио. Автоматично настройва високоговорителя на базата на входящия аудио сигнал за ясно и разбираемо аудио.
Функцията Echo Cancellation® ефективно елиминира ехото при разговор. Шумозаглушаваща функция премахва фоновите шумове чрез активиране само на микрофона до най-близко говорещият човек. Сигурна конференция осигурена от Dect 64-битова криптирана комуникация.
Може да се използва в няколко стаи без да се мести станцията, благодарение на 45 метровият обхват на сигнала. ClearOne max wireless може да се използва при продължителни конференции, осигурени от 12 часовият живот на батерията. Лесен и бърз за употреба и инсталиране, нужно е просто да свържете станцията към захранване и аналогова телефонна линия.
Подходящ за малки конферентни зали до 8 души, изпълнителни офиси, домашни офиси, стаи без телефонни линии в радиус от 45 метра от базата.
Внос от Германия!

- Безжичен разширяем конферентен телефон
- Безжичен говорител
- 45 метра обхват на сигнала
- 12 часа живот на батерията
- DSP Автоматичен контрол на усилване
- Dect 64-битова криптирана комуникация
- Функцията Echo Cancellation®
- Шумозаглушаваща функция
- Три микрофона предоставят 360° аудио
- Лесен и бърз за инсталиране и употреба
- Размери на опаковката: 31 / 47.5 / 11.5 см
- Тегло с опаковката: 3.2 кг

Линк:
http://www.clearone.com/max-wireless-maxattach-wireless

https://www.telefon.de/Konferenztelefon_g995/ClearOne-MAX-Wireless_p45029?sid=nmfg3c79ah7gqgabpcovukj9c5
След поръчка от ваша страна наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните поръчката си
Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице
ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - Преди да платите за самата стока имате право на Преглед и Тест, ние Ви препоръчваме също да преглеждате пратките преди да заплатите за тях
14 ДНЕВЕН ТЕСТОВ ПЕРИОД. Ако уреда не отговаря на Вашите очаквания имате право да го върнете, като ние ще възстановим заплатената от Вас сума
Доставка на посочен от Вас адрес или до Офис с отстъпка от стойността на доставката
12 месеца гаранция

Име PromoMarket
Фирма PromoMarket
ЕИК 203479400
Адрес
Телефон 0896******