Спрей Моп за почистване на под - All in One

24,90 лв. 49,00 лв.

49%

Търговец: Джаджа Бг

  • дължина на мопа 120см, разглобява се с едно движение по средата за удобно съхранение;
  • подложката за почистване е с размери 45х16см;
  • тегло на продукта 0.6 кг;
  • дръжка от инокс;
  • вместимост на казанчето - 350мл.

Продуктът е чисто механичен - при натискане на спусъка на ръкохватката, натискът се предава на системата за пръскане, и пулверизаторът се активира; не е необходимо захранване от батерии или друг източник на енергия. Ефективно и бързо почистващ, Спрей Моп пести вашето време и пари!

Ергономичната му дръжка с вграден спрей бутон е максимално комфортна и прави Спрей Моп изключително лесен за употреба. Микрофибърната кърпа може да се използва двустранно, за по-удобно почистване и подсушаване, както и да се пере в пералнята. На мястото на микрофибърната подложка могат да бъдат използвани мокри почистващи кърпички.

Спрей Моп работи без батерии и електричество, може да почиства както със специализирани препарати, така и само с вода. Забравете пълненето на кофи и добавянето на концентрат - само пръскате и забърсвате!

Спрей Моп има вграден резервоар 350мл за течност - вода и/или почистващ препарат, който можете да пръскате с едно натискане на спусъка, разположен на дръжката, непосредствено над участъка, който почиствате.

Име Джаджа Бг
Фирма ВАЙДОНИ ЕООД
ЕИК 202762916
Адрес гр. Варна - Поп Харитон 8
Телефон 0889******